Vensan Kasel ne prestaje da puni novinske stupce svojom novom romansom sa ponovo mlađom partnerkom za koju mnogi smatraju da je kopija njegove bivše supruge Tine Kunaki.

Glumac koji je poslednjih godina svoj privatni život krio kao "zmija noge", sada nema problem da bude uslikan sa mladom Narom Baptistom, a čini se da mu posebno zadovoljstvo pričinjava "mršenje konaca" nekadašnjoj supruzi.

Vensan kasel uživa sa devojkom koja je kopija Tine Kunaki.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

To se posebno videlo tokom Nedelje mode gde gotovo da nema revije koju je propustio, što ranije nije bio slučaj, već je Kunaki morala "puškom" da ga tera da odu na neki događaj. 

Vensan, kojeg još zovu i "najružniji zavodnik" sada je očigledno probudio interesovanje za modu, tim pre što je znao da se na revijama na kojima je, neće pojaviti i njegova bivša draga. 

Od kako se poznati par razveo, ne prestaje da se šuška o razlozima kraha ljubavi, a još jedna tema koja se spominje svako malo je i to što je mladu manekenku gotovo ostavio bez posla

Doduše, čini se da se u poslednje vreme situacija menja jer je Tina konačno dobila i neke veće projekte, ali i dalje je to u mnogo manjoj meri nego kada je bila sa Vensanom koji se svojski potrudio da je vine u sam vrh modne industrije. 

Tina Kunaki bežala je od bivšeg supruga.
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sve što joj je dao, oduzeo joj je nakon razvoda, ostavivši je gotovo bez "cvonjka", no čini se da Tina ipak sada prilično dobro živi. Možda ne kao dok je bila u braku sa 30 godina starijim glumcem, ali svejedno na visokoj nozi. 

Ako bacite pogled na njen Instagram, Tina je sve redovnija i na brojnim dešavanjima, no jedna stvar mnogima nije promakla. Od kako je objavljeno da Vensan ima novu ljubav, Kunaki je postavljala fotografije iz provoda, izlazaka sa prijateljima... sa osmehom koji bi, da nema uši, igrao oko glave, što se kaže. 

No, dovoljno je samo malo bolje da se zagledate i da primetite tugu koju ne može da izbaci iz pogleda od kako nije sa glumcem. 

To je posebno upalo u oči njenim pratiocima kada je objavila nove fotografije iz hotela. Iako je isprva izgledalo kao da se zabavlja, kako su odmicale fotografije u karuselu, bilo je sve jasnije da mlada manekenka nije najsrećnija, što se naročito videlo na fotografiji sa vinom.

Njeni duboki podočnjaci i sumoran pogled samo su dodatno rastužili njene obožavaoce. "Tako lepa, a tako tužna", glasi jedan od prvih komentara. 

"Kako odmiču fotografije ova devojka sve lošije izgleda", "Sve je umornija", "Meni je nje žao", "Baš tužno izgleda", "Lepa kao boginja, a tako nesrećna", pisali su mnogi.

Tina Kunaki sa čašom vina.
instagram/tinakunakey 

Kako je na jednoj od fotografija naga, mnogi su to protumačili i kao način da "pokaže Vensanu šta je izgubio". "Tužno je što se toliko trudi da pokaže onom monstrumu... pusti ga, uživaj... život je pred tobom, spasila si se predatora", poručivali su joj.

Tina Kunaki se skinula naga.
instagram/tinakunakey 

Podsetimo, brak Vensana i Tine pukao je početkom leta, a iako o razlozima kraha braka nikada nisu želeli javno da govore, da nešto nije okej bilo je jasno kada je Kasel izbrisao sve fotografije supruge, pa čak i njihove ćerke Amazoni. 

Nekoliko puta ju je i javno "bocnuo", ali mu ona nije ostala dužna. Stekao se utisak da joj je glumac bio neveran, baš kao i u braku sa Monikom.

Pričalo se da je brak Tine Kunaki i Vensana pukao zbog neverstva.
- / SGP / Profimedia 

Takođe se šuškalo da je najveći problem bilo to što je od Kunaki želeo da napravi domaćicu, te da je upravo to razlog zašto je 30 godina mlađoj napravio dete. Međutim, željna zabave, provoda i druženja, Tina je, kako je rasla njena slava u modnom svetu, sve više izlazila i putovala dok je Vensan čuvao njihovo dete

Tina Kunaki navodno je sa Vensanom bila samo iz koristi.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

S obzirom da je manekenka imala samo 19 kada su se upoznali, jasno je zašto je bila "neiživljena", te je puklo sve kada je navodno glumac shvatio da ga Tina Kunaki ipak samo koristi. 

Tina Kunaki je imala samo 19 kada ga je upoznala.
Shutterstock 

Šta je od svega toga istina, znaju samo oni, te ostaje da vidimo da li će i Tina u nekom trenutku ipak naći svoju sreću baš kao što je to uradio njen, sada već bivši partner. A kako su izgledali u vreme najveće sreće, pogledajte u galeriji u nastavku:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Pročitajte još: DOK JE "MUČENICA" BEZ OSMEHA, NJEN EX SLAVI: Ljubi 30 godina mlađu koja ga ne tretira kao slugu i starca kojeg niko neće

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!