Slavni glumac Vensan Kasel nije dugo patio nakon prekida odnosa sa suprugom Tinom Kunaki. Iako o razlozima razvoda nijedna strana nije želela da komentariše, te je mesecima bilo nepoznato da li je par zajedno ili ne, bilo je jasno da svako krenuo dalje onog trenutka kada je Vensan uhvaćen sa novom devojkom, takođe manekenkom Narom Baptistom

Mnogima nije promaklo ni da Nara neodoljivo podseća na lepu Tinu, te se dugo šuškalo da glumac zapravo bivšu ženu nije još preboleo, no sada su se pojavile i nove teorije. 

Kako mnogi smatraju, njemu je Kunaki odgovarala fizički, a sada je našao devojku koja liči na nju, ali koja ga tretira bolje nego bivša supruga. 

Više nego ikad ređaju se tvrdnje da je Tina rodila dete vremešnom glumcu samo da bi se obezbedila, a kako ni nakon razvoda "ne radi ništa posebno", šuška se da je izvukla veliku alimentaciju te da živi kao "bubreg u loju". 

Ipak, čini se da je interesovanje javnosti za njen život nakon raskida sa Vensanom iskoristila konačno u svoju korist, s obzirom da joj je glumac zatvorio mnoga vrata nakon kraha romanse kada je posao u pitanju. Podsetimo, Tina Kunaki je imala jedva 19 godina kada je upoznala Vensana, a glumac joj je, ulaskom u vezu, pomogao da ispuni manekenski san. 

Tina Kunaki je imala jedva 19 kada je upoznala Vensana.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Međutim, nakon razvoda, nijedan veći brend nije želeo da radi sa njom, te se mučila da nađe poslove, što se sada konačno menja, te se trendseterka sve češće može videti sa skupim komadima garderobe i u prvim redovima na revijama, što je mnoge čudilo s obzirom da godinama nije bila lice nijednog brenda. 

Kako je sada aktuelna zbog ljubavnog života, Tina je odlučila da "hajp" iskoristi i da profitira, u čemu niko nije video ništa loše, ali ono što jeste mnogima smetalo je to što je Kunakijeva, prema mišljenju mnogih, mesecima glumila "mučenicu", te bila skrušenog pogleda, "slomljena", i lažno tužna.

Tina Kunaki se pretvara da je tužna.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Toliko da je to postao i njen zaštitni znak. 

Tina Kunaki namerno je tužna.
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na internetu se mogu pročitati komentari da je o svom životu i karijeri trebalo da razmišlja kada se provodila i izlazila kao da je tinejdžerka dok joj je kod kuće muž čuvao dete, što nije daleko od istine. 

Tina Kunaki je koristila Vensana.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, sve je puklo kada Vensan nije više želeo da čuva ćerku dok je Tina po žurkama. Da glumac nije bio srećan bilo je jasno i po paparaco fotkama na kojima ga je manekenka tretirala kao roba, i ponašala se kao da ga nijedna druga neće, te da je za njega premija. 

Međutim, Vensan je dokazao suprotno i zamenio je mlađom, i uspešnom, kojoj nije bio potreban bogati uticajni partner da se probije u svetu modelinga, iako nema sumnje da će joj veza sa glumcem samo pomoći, a kako izgleda lepa Nara, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/narahbaptista Pogledajte još fotografija nove devojke Vensana Kasela.

Možda će vas zanimati da pročitate: SVET CRVENI DOK ČITA KOMENTARE KOJE OSTAVLJA 30 GODINA MLAĐOJ: Kažu da je toliko ružan da boli, a opet "šeta" najlepšu

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!