Tina Kunaki je poslednjih dana aktivna na Instagramu više nego ikad. Ili barem od kako se razvela, s obzirom da je nakon kraha braka sa 30 godina starijim Vensanom Kaselom bila neko vreme u ilegali. 

Čak je proredila i pojavljivanja na javnim događajima, naročito na Nedeljama mode, koje su joj bile omiljene. Za to je, doduše, postojao i razlog - njen bivši suprug kojeg ranije moda nije ni najmanje zanimala, odjednom je počeo da se pojavljuje na istim dešavanjima, a to je značilo da Tina neće doći na isto mesto.

Podsetimo, brak Vensana i Tine pukao je početkom leta, a iako o razlozima kraha braka nikada nisu želeli javno da govore, da nešto nije okej bilo je jasno kada je Kasel izbrisao sve fotografije supruge, pa čak i njihove ćerke Amazoni.

Vensan Kasel je izbrisao fotografije sa Amazoni i Tinom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nekoliko puta ju je i javno "bocnuo", ali mu ona nije ostala dužna. Stekao se utisak da joj je glumac bio neveran, baš kao i u braku sa Monikom.

Takođe se šuškalo da je najveći problem bilo to što je od Kunaki želeo da napravi domaćicu, te da je upravo to razlog zašto je 30 godina mlađoj napravio dete. Međutim, željna zabave, provoda i druženja, Tina je, kako je rasla njena slava u modnom svetu, sve više izlazila i putovala dok je Vensan čuvao njihovo dete.

Vensan je od Tine hteo da napravi domaćicu.
Instagram 

S obzirom da je manekenka imala samo 19 kada su se upoznali, jasno je zašto je bila "neiživljena", te je puklo sve kada je navodno glumac shvatio da ga Tina Kunaki ipak samo koristila. 

Tina je imala jedva 19 kada je upoznala Vensana.
Shutterstock 

Tako je Kunaki od najlepše postala "prokletnica sa licem anđela i telom boginje", te su se ponovo pokrenula šuškanja da je upravo ona bila svojevremeno kriva što se Vensan ipak nije pomirio sa Monikom Beluči

Nakon razvoda, glumac je mladu manenekenku udario upravo tamo gde ju je najviše bolelo - na posao, te ju je ostavio, kako se pričalo, gotovo bez dinara. Tina je pozirala samo za male brendove, a o naslovnicama velikih magazina mogla je samo da sanja.

Međutim, situacija je počela da se menja u poslednje vreme, a poslednjih nedelja, njena karijera lansirana je direkt u zvezde, za razliku od Vensanove kojem je ogromna mrlja upravo to što je ponovo našao 3 decenije mlađu devojku, koja je na sve to i kopija Kunakijeve, a ovog puta, javnost nije ostala nema na ovoliku razliku u godinama, te ga sve češće nazivaju predatorom.

Vensan Kasel ima novu devojku koja je kopija njegove bivše supruge.
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ma koliko da je javnost bila na strani glumca kada se razveo, sada su ponovo svi podržali njegovu bivšu suprugu koja je sve redovnija na brojnim dešavanjima, a od nje se ne odvajaju prijatelji sa kojima je redovno u provodu. Doduše, u jednom trenu su je prozivali i da ne brine o detetu, no ispostavilo se da je njena ćerka Amazoni sve vreme tu. 

I pored toga Kunaki nema problem da pozira eksplicitno, što su mnogi protumačili i kao način da "pokaže Vensanu šta je izgubio". "Tužno je što se toliko trudi da pokaže onom monstrumu... pusti ga, uživaj... život je pred tobom, spasila si se predatora", poručivali su joj.

Tina Kunaki pozira provokativno.
instagram/tinakunakey 

Pročitajte još: OSTAVIO JE KAO PSA, BEZ DINARA, KAD JE ODBILA DA BUDE DOMAĆICA Dok ružni zavodnik uživa, 30 godina mlađa LJUBAVNICA pije

I zaista, iako se nikad do sada nije oglašavala na kontro Vensana, čini se da su joj se karte konačno otvorile nakon što mesecima nije radila, niti se kretala igde, a veća osveta od uspeha nije joj ni potrebna.

Tina je tako radila kampanje za ogromne brendove, i sve je veće ime u svetu modelinga iako mesecima unazad niko nije želeo da je angažuje. 

Instagram /, Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia Pogledajte koliko se Tina promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom Kaselom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!