Koliko se kolo sreće brzo okrene najbolje je na svojoj koži osetila Tina Kunaki, bivša supruga Vensana Kasela. U jednom trenutku je bila na "krovu sveta", radila za najveće brendove, slikala se za naslovnice prestižnih časopisa, a onda joj je glumac to isto uskratio razvodom. Ili se barem tako čini. 

No da u pričama ima istine dalo se primetiti i po tome što Tina sve manje radi velike poslove, a neko vreme kružila je priča da gotovo "moli za hleb", jer nijedan brend nije želeo da sarađuje sa njom iz poštovanja prema Kaselu. 

Sa Tinom nijedan veliki brend neće da radi iz poštovanja prema Kaselu
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Njen bivši joj je dodatno "zabiberio" sve kada se aktivirao na polju mode i počeo da posećuje revije znajući da njegova bivša neće tu doći ako je on tu. Samim tim - ostavio ju je bez mogućnosti da ostvari poslovne saradnje

Tina Kunaki nikako da ubode velike poslove.
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U poslednje vreme čini se da se Tina ipak izvukla, te je "ubola" par većih poslova, ali mnogima nije promaklo da je gotovo ostarila preko noći, te da osmeha koji je nekada krasio njeno lice više nema. 

Godinama se smatralo da je likovala što je sa Vensanom Kaselom kojeg je praktično ukrala Moniki s obzirom da je par razmišljao da ljubavi da još jednu šansu. Međutim, 19-godišnja Tina je zavela Vensana i ljubav sa najlepšom ženom sveta pala je u vodu. 

Tina je imala samo 19 kada je zavela Vensana.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Ipak, kako je bila veoma mlada, te brzo sa 31 godinu starijim glumcem i dobila ćerku, ne čudi što je bila željna svega - izlazaka, provoda... a to Vensan nije želeo da toleriše, te ju je ostavio i izbrisao sve zajedničke fotografije. Nakon toga kreće pakao za Tinu, a sve ono što joj je davao u prošlosti, sada je pripalo njegovoj novoj devojci Nari Baptisti od koje se ne odvaja.

Vensan se ne odvaja od Nare Baptiste.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, Vensan nije jedini koji je Tini sipao "so na ranu". To isto radi i njegova ćerka Deva, koja iz dana u dan sve više gradi svoje mesto pod suncem. 

Svi koji su ikada sumnjali u lepu Devu i mislili da je samo još jedna "nepo beba" koja karijeru gradi na kontro slave roditelja sada ćute, jer mlada manekenka iz projekta u projekat dokazuje da joj je mesto tu gde jeste. 

Mlada lepotica već je bila zaštitno lice D&G, te nosila revije i drugih velikih brendova poput Diora, i već sada može da se pohvali i naslovnicama za kulte magazine poput Vogue, Elle i slično, a nedavno je i njena majka, Monika Beluči, podelila njenu naslovnicu za V Magazine i ljudi nisu mogli da sakriju oduševljenje. 

Pročitajte još: OSTAVIO JE KAO PSA, BEZ DINARA, KAD JE ODBILA DA BUDE DOMAĆICA Dok ružni zavodnik uživa, 30 godina mlađa LJUBAVNICA pije

Mlada lepotica poput kameleona se transformiše, što takođe nije promaklo Monikin pratiocima koji su je uporedili sa Tinom koja, kako kažu "ima samo jedan te isti izraz lica" i koja je "lepa ali prazna".

Mnogi govore da je Deva sada stasala, te da je postala "prava manekenka" kao što je bila njena majka na početku karijere, a svoju liniju doterala je do savršenstva.

Čak i pre nekoliko meseci, kada se pojavila na Nedelji mode, mnogi nisu mogli da skinu pogled sa nje, zbog čega je bila jedna od najprimećenijih zvanica.

Odmerena i elegantna, Deva je plenila lepotom, te nema sumnje da će ova mlada devojka tek ređati velike uspehe, svidelo se to njenoj bivšoj maćehi ili ne, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Deva Kasel je ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!