Slavna manekenka Tina Kunaki proslavila je 27. rođendan u velikom stilu, u udaljenoj vili gde je okupila sve svoje prijatelje iz sveta mode. Doduše, njena proslava trajala je danima - ili bolje rečeno nedeljama, jer se čini da, ko šta radi, Kunaki ide po žurkama.  

Od kako se razvela od Vensana Kasela, slavna manekenka kao da pokušava da nadomesti sve što joj je naizgled branjeno u braku.

Tina Kunaki proslavila je 27. rođendan.
instagram/tinakunakey 

Ne propušta nijedan događaj, redovno izlazi, provodi vreme sa prijateljima na udaljenim lokacijama, a sve to ne bi bilo ljudima toliko čudno da Tina nije i majka petogodišnje devojčice. 

Nažalost, čini se da malena Amazoni vreme provodi sa Vensanom i njegovom novom devojkom Narom Baptistom, dok se njena majka provodi. 

Vensan Kasel sa ćerkicom.
JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog ponašanja manekenke sve je više onih koji prelaze na stranu Vensana Kasela i tvrdnje da je njihov brak pukao jer je molio nekadašnju suprugu da bude uz njihovo malo dete, te da ima vremena za njenu karijeru jer je mlada. No, čini se da Tina nije želela da čeka. 

Doduše, da li možete i da je krivite? 

Vensana je upoznala sa jedva 19, a glumac je mladu manekenku "grumovao" i zaveo. Veoma brzo su uplovili u brak, a potom je na svet došla i Amazoni 2019. 

Vensan Kasel zaveo je Tinu kada je imala 19
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Pričalo se da je Tina pošto-poto želela da uspe u svetu mode, te da je koristila glumca kako bi uspela, što je platila time što društveni život gotovo nije imala. 

Viđali su je samo sa bratom i jednim drugom koji je gej (kakav kliše, zar ne?), ali je tek s vremena na vreme odlazila na Nedelje mode, pogađate, uglavnom sa Vensanom. 

Tina Kunaki sa gej drugom.
Instagram 

Kako su njene vršnjakinje izlazile i živele život dok je ona bila domaćica, jasno je ambiciozna Tina više nije mogla. 

Ipak, iako je jasno zašto je sada, kako neki kažu kao "puštena s lanca", opet, mnogi joj zameraju što toliko "partija", a ćerka joj je još uvek mala. Naravno, ima i onih koji je brane i koji tvrde da "to što izlazi toliko ne znači da je loša majka".

Tina Kunaki sa ćerkom Amazoni
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: LJUBI 30 GODINA MLAĐU, A LAJKUJE FOTKE BIVŠOJ: I dalje žudi za onom koju je uništio, a šutnuo je zbog klinke od 18

Ipak, druga strana je glasnija, a u prilog idu i Tinini svakodnevni storiji po kojima se lako da zaključiti da manekenka dane provodi sa društvom, a ne sa ćerkom. 

"Baš je briga kad se obezbedila, i "matorac" joj plaća sve", "Ova žena nikad nije kod kuće. Samo hoteli, provod, kokteli, izlasci", "Ovi što govore 'možda vodi dete'... ja se nadam da ne... zamislite petogodišnju devojčicu sa majkom koja se svako veče opija sa društvom", "Bitno da se ona kupa, sunča, uživa, a dete zaboravilo da ima majku", "Da li je ovo smisao života... ako se nije udala iz ljubavi, makar nije morala dete da uništi", "Ovakvo ponašanje je malo preterano...", pisali su ljudi razočarano, a da li Tina zaista više vremena provodi sa društvom ili se samo tako čini posmatrajući društvene mreže, možemo samo da nagađamo.

Instagram /, Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia Pogledajte koliko se Tina promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom Kaselom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!