Nova devojka Vensana Kasela, Nara Baptista, jednom objavom uspela je da napravi haos na mrežama. Manekenka se fotografisala, ni manje - ni više nego za brazilski Vogue, i jasno je zašto je ovaj njen angažman upadao u oči mnogima.

Slavna lepotica pozirala je u sličnoj haljini u kakvoj smo nedavno videli Demi Mur, a na umetničkim fotografijama nosi i upečatljivu editorial šminku. 

Uz objavu je napisala #bailedavogue2024, što u bukvalnom prevodu znači - Vog ples, čime je jasno da ju je ovaj angažman jako obradovao.

Ipak, mnogi su se, opravdano, pitali, da li bi i kada pozirala za Vogue da joj nije dečka Vensana Kasela. Zapravo, ako vratimo film, čini se da je editorijal za čuveni magazin bila najveća želja njegove bivše partnerke Tine Kunaki.

No, do Voga nikada nije došla, a nakon raskida, glumac se potrudio da joj zatvori vrata velikih brendova sa kojima ju je i spojio. 

Tina je nakon kraha njihove romanse pozirala samo za male, neprofitne časopise, zbog čega se moglo pročitati da je "Vensan bivšu ostavio na kori hleba", odnosno, da ju je ostavio bez prihoda. 

Vensan Kasel i Tina Kunaki u vreme ljubavi.
Instagram 

Tina je mesecima radila samo manje poslove, no nije odustajala, i sada je konačno situacija drugačija. Krasila je naslovnicu "Bazar-a", a nedavno je i za Vogue France radila reklamu za Bulgari nakit.

Tina Kunaki vredno radi na svojoj karijeri
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, to je bilo samo za Instagram stranicu, ali ne i za časopis, iako bi bilo lepo slavnu lepoticu videti na naslovnici, naročito sada kada je nova devojka njenog bivšeg supruga, za koju mnogi tvrde da je kopija Kunakijeve uspela da dođe do editorijala za prestižni magazin.

Pročitajte još: ĆERKA NAJLEPŠE ŽENE KRADE POSLOVE MAĆEHAMA: Dok "gola ljubavnica i neuspela domaćica" mole za hleb, ONA lepša od boginje

Podsetimo, ljubav Vensana i Tine pukla je prošlog leta kada je glumac izbrisao sve fotografije sa svojom 30 godina mlađom partnerkom. O razlozima razvoda nisu pričali, a Tina je mesecima bila u lošem stanju, tužna i sumorna. Vensan je malo potom počeo da se zabavlja sa Narom, što su mnogi osudili upravo zbog ogromne razlike u godinama. 

Pričalo se da je Tina od Vensana samo želela korist, te da je on bio taj koji je čuvao dete dok je ona izlazila po belom svetu. Ipak, ako se uzme u obzir da je imala samo 18 kada ga je upoznala, te da je rodila dete u ranim dvadesetim, jasno je zašto je bila željna i provoda i druženja sa drugaricama. 

Tina Kunaki je imala samo 18 kada je upoznala Vensana.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

U isti mah vladale su priče da Vensan želi da je "pobabi" i pretvori u domaćicu, te da je sve puklo kada je shvatio da ne može da je slomi. Razveli su se, a on je nastavio dalje sa Baptistom kojoj, očigledno, daje sve ono što je želela Tina. A da li će mlada manekenka proći isto kao njena prethodnica ili će biti bolje sreće, ostaje da vidimo.

instagram/narahbaptista Pogledajte još fotografija nove devojke Vensana Kasela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!