Slavna glumica Demi Mur sinoć je definitivno "obrnula igricu" svojim modnim izborom na premijeri serije "Feud: Capote VS. The Swans". 

Lepa 61-godišnjakinja izgledala je zanosno u uskoj crno-beloj kreaciji sa šljokicama koja je sa prednje strane imala labuda i dramatični ukras u vidu njegovog repa. 

Glumica je samouvereno pozirala fotografima u Balmain toaleti bez naramenica, i gotovo da nije bilo osobe koja nije ispustila uzdah oduševljenja nakon samo jednog pogleda. 

Demi Mur na premijeri serije.
Lev Radin / Zuma Press / Profimedia 

Zapravo, malo ko je mogao da poveruje da Mur uopšte i ima 61, s obzirom da joj na izgledu i liniji mogu pozavideti i daleko mlađe. U isti mah, glumica je još jednom pokazala da "pravila" za nju ne važe.

Svi oni koji tvrde da žene u "poznijim" godinama treba da izgledaju na određeni način sada ćute (i treba da ćute), jer je čuvena lepotica u izazovnom izdanju izgledala poput boginje, što i jeste.

Pročitajte još: DEMI MUR KULTNE PATIKE NOSI SA PANTALONAMA KOJE SE OPET VRAĆAJU U MODU: Udoban i cool model je #1 ove jeseni

Sve ono što je žena od 60 "zabranjeno", Mur je ponela u jednom look-u kao da poručuje: nosite ono što želite, izgledajte kako vi hoćete, a ne kako vam neko drugi kaže.

I zaista, ako prelistate forume i časopise, nekako se uvek provlači da je duga kosa veliko no-no za starije žene. Isto važi i za dekoltirane stvari, šljokice, i slično. No, glumica ne haje za ono što nameću pojedini modni kritičari. Ona "fura" svoj fazon i samo možemo da joj kažemo bravo!

Instagram Kako izgleda dijeta slavne glumice

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OKRENULA JE MAJICU NAOPAČKE, TRIK JE SUPER Tiktok/fashion_jackson

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!