Glumica Demi Mur još jednom je dokazala da "pravila" za nju ne važe. Svi oni koji tvrde da žene u "poznijim" godinama treba da izgledaju na određeni način zaćutali su kada su videli slavnu lepoticu koja je oduzimala dah izdanjem. 

Demi se pojavila na dodeli modnih nagrada CFDA u Njujorkuu metalik midi haljini bez bretela, uz koju je ponela crni sako i elegantne sandale sa kaiščićima. 

Bonus je crnaduga kosa koja je padala do struka, a slavna lepotica izgledala je poput boginje

Sve ono što je žena od 60 "zabranjeno", Mur je ponela u jednom look-u kao da poručuje: nosite ono što želite, izgledajte kako vi hoćete, a ne kako vam neko drugi kaže

I zaista, ako prelistate forume i časopise, nekako se uvek provlači da je duga kosa veliko no-no za starije žene. Isto važi i za dekoltirane stvari, šljokice, i slično. No, glumica ne haje za ono što nameću pojedini modni kritičari. Ona "fura" svoj fazon i samo možemo da joj kažemo bravo!

Kako Demi Mur postiže ovakvu liniju u 7. deceniji?

"Kada sam bila mlađa, znala sam da držim stroge dijete i unosim veoma malo kalorija, a onda sam naučila da to ne daje najbolje rezultate, a osim toga nije ni malo zdravo", ispričala je svojevremeno Demi Mur, prenosi Stil.

"Prihvatanje vlastitog tela je ključ sreće i dobrog osećaja", kaže ona. Kada shvatite da je telo koje imate najlepše i da u njemu morate da se osećate lepo, tu se sve menja.

Demi Mur i sa 60 izgleda kao boginja.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Takođe, kjuč dobre forme je umerenost. Umerno jedem i umereno vežbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno ka uspehu. Iscrpljivala sam se vežbanjem u teretani i idalje nisam bila zadovoljna izgledom, danas vežbam manje, ali nikad srećnija nisam bila", kaže Demi.

Umerena ishrana

Kao što je naglasila, njena ishrana je izbalansirana i umerena. Uglavnom se trudi da jede zdravo, ali dopusti sebi da jednom nedeljno uživa u slatkišima. 6 dana u nedelji jede niskokalorični hranu, ali nedelja je dan za opuštanje.

Veći deo njenog jelovnika se sastoji od proteina koji su važni za izgradnju mišića i dobro zdravlje generalno.

Doručak je uglavnom kajgana, za ručak jede neko meso ili ribu i dosta salate, dok se večera sastoji od integralnog tosta i kiselog mleka. Između obroka ima i 2 užine koje se sastoje od sezonskog voća ili šake orašastih plodova.

Umereno vežbanje

Fizička aktivnost je bitna, ali i tu treba biti umeren i pronaći nešto u čemu uživate. Demi Mur je otkrila da joj najviše prijaju časovi joge i trčanje. Ove dve fizičke aktivnosti praktikuje 3 puta nedeljno.

Uz malo volje i discipline, svako od nas može imati telo poput Demi Mur.

Instagram Kako izgleda dijeta slavne glumice

Pročitajte još i o bivšem mužu Demi Mur: UNIŠTIO JE GLUMICU ČIJU JE NEVINOST MAJKA PRODALA ZA 500 $: Izvlačio se, a onda ga je "silovatelj iz kulta" koštao svega

Bonus video:

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!