Brus Vilis i Demi Mur bili su jedan od najlepših parova u Holivudu. Uspešan, zaljubljen i sa prelepom porodicom.

Međutim, 2000-ih su iznenada objavili da se razvode nakon 13 godina braka. Iako je spolja izgledalo savršeno, pokazalo se da njihov brak ima mnogo problema.

Davne 1987. Brus Vilis i Demi Mur upoznali su se na premijeri jednog filma.

'Rekao je: 'Mislim da bi trebalo da se venčamo'. Šalili smo se, naravno, ali odjednom je izgledalo da se uopšte nije šalio', rekla je Demi jednom prilikom.

Brus Vilis i Demi Mur pre
Shutterstock 

U svojim memoarima 'Inside Out' iz 2019. iskreno je otkrila svoje lične borbe i opisala svoje detinjstvo i veze, uključujući brak sa Brusom. Od prvog trenutka bili su potpuno ludi jedno za drugim. Oboje su bili spremni da zasnuju porodicu, pa je ona zatrudnela tek četiri meseca nakon upoznavanja, odnosno prve bračne noći. U braku su dobili tri ćerke, Rumer, Skaut i Talulu.

Demi je želela da se vrati glumi, ali on nije pristao. Želeo je da ona ostane kod kuće i samo bude majka njihovim ćerkama.

Brus Vilis i Demi Mur nekad
Shutterstock 

„Ovo nikada neće uspeti ako radiš“, rekao joj je.

Uprkos njegovoj želji, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo počela da radi. U knjizi je napisala da je bila na mukama. On je bio previše „naporan“i sklon kontrolisanju, a ona „buntovnica koja nije odustajala“.

Brus joj je otežavao, insistirajući da ne mogu da rade i da budu roditelji. Da bi dokazala suprotno, Demi je vodila svoju ćerku na filmski set, a svoj raspored prilagođavala je njegovom. Na kraju je Brus odlučio da više ne želi da bude u takvom braku. Nije mogao da podnese pažnju koju je dobijala.

„Želeo je porodicu, ali je takođe žudeo i za uzbuđenjima. U suštini, hteo je da radi šta je hteo. Imao je 36 godina, ubacite slavu i novac u tu jednačinu. Matematika je jednostavna", priseća se Demi.

Među stvarima koje je Brus želeo bile su i druge žene, uverena je Demi, koja je sumnjala da je muž vara sa glumicom Dženuari Džons.

Zbog posla su provodili dosta vremena odvojeno, a njihovi bliski prijatelji otkrili su da zahtevi posla i dugotrajnog snimanja u raznim delovima sveta opterećuju njihov brak.

Brus Vilis i Demi Mur
printscreen/instagram 

'Naše prijateljstvo se nastavlja. Institucija je ostavljena po strani',rekao je Brus nakon razvoda.

To su dokazali svih ovih godina. On je proveo karatin u njenoj kući, a njegova sadašnja supruga Ema i Demi su prijateljice. Bivša supruga mu je velika podrška i tokom bolesti.

Bonus video

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!