Devedesetih nije bilo slavnijeg para od Demi Muri Brusa Vilisa. On - glavni srcelomac Holivuda, ona - nestvarno zgodna, san snova mnogih muškaraca. Nažalost, uprkos velikoj ljubavi, brak im je pukao nakon 11 dugih godina, međutim, ostali su dobri prijatelji. Toliko dobri da je njihov odnos često i nakon razvoda punio stranice tabloida.

Međutim, nekadašnji par se na to nije obazirao, a upravo je Demi jedna od onih koja mu je, od kako je izašao u javnost sa dijagnozom afazije. Podsetimo, glumac je objavio da se povlači iz za sada sveta glume zbog bolesti.

- Kao porodica želeli smo da podelimo da je naš voljeni Brus imao neke zdravstvene probleme i da mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na kognitivne sposobnosti. On će zbog toga napraviti pauzu u glumačkoj karijeri koja mu je značila mnogo - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Porodica je dodala da prolazi kroz veoma izazovne trenutke i da je zahvalna za ljubav, saosećanje i podršku koja dolazi od njegovih prijatelja, kolega, fanova. Naravno, jedna od prvih koja je uz njega je upravo Demi, a mnogi ne znaju da je njihova ljubavna priča svojevremeno bila neka vrsta nesrećnih okolnosti.

Demi Mur i Brus Vilis upoznali su se slučajno.
Shutterstock 

1987. "Zaseda" je premerno prikazana u Los Anđelesu. Jednu od glavnih uloga u produkciji igrao je Emilio Estevez , koji se na događaju pojavio sa svojom tadašnjom partnerkom. Bila je to Demi Mur, koja je tada sticala popularnost u Holivudu.

Među pozvanim gostima bio je i glumac akcionih filmova Brus Vilis. Prvi susret sa Demi Mur nije izazvao leptiriće u stomaku, iskre strasti ili čaroliju u očima. U stvari, bilo je drugačije. Glumica u autobiografiji "Iznutra" prisetila se:

- Bio je hrabar i pravi džentlmen, ali na svoj bezobrazan i glasan način.

Nakon premijere, njih dvoje se zabavili na after partiju. Tada je Brus Vilis zatražio od Demi Mur broj telefona, a ona mu ga je zapisala na ruci. Međutim, povratak kući bio je ono što je bilo predusno.

- Dok sam išla kući, jedna limuzina se zaustavila na semaforu. Videla sam Brusa i njegove drugare kako vire sa krova auta i dozivaju me. Za mene je to bio dobar znak da obratim pažnju na ovog čoveka - rekla je Demi svojevremeno.

Nakon toga, Demi je raskinula sa Emiliom Estevezom i uspostavila kontakt sa Brusom Vilisom. Od tog trenutka stvari su se odvijale munjevito. Pojavljivali su se na crvenim tepisima, putovali na luks destinacije... Gdegod da su otišli privlačili su ogromnu pažnju.

Vilis je bio galantan i konstantno se trudio da impresionira svoju lepu devojku, a veoma često su išli i na iznenadna putovanja. Tokom jednog izgleta u Las Vegas, Vilis je iznenandio Mur, a ona je to kasnije opisala u svojoj knjizi:

- Samo je rekao "Mislim da bi trebalo da se venčamo." Ranije smo se u avionu šalili o tome, ali odjednom - već u Las Vegasu - znala sam da se ne šali.

Par je uradio planirano i rekao sudbonosno "da" 21. novembra 1987. godine. Naravno, kada su se vratili u Holivud, imali su i pravo venčanje. 

Demi Mur je kasnije priznala da je zatrudnela prve bračne noći. Tokom 11 godina braka dobili su tri ćerke - Rumer (33), Skaut (30) i Talulu (28).

Demi Mur i Brus Vilis su tokom braka dobili tri ćerke.
Shutterstock 

Problemi su usledili zbog sve punijih rasporeda. Supružnici su vrlo često morali da napuste svoj rodni Ajdaho zbog Holivuda. Već 1993. počele su da se šire glasine o problemima koje su imali Brus Vilis i Demi Mur. Iako su dugo negirali bilo kakve spekulacije o bračnim problemima, 1998. godine Demi Mur i Brus Vilis izjavili su da im se putevi razilaze.

Brus Vilis i Demi Mur razveli su se nakon 11 godina braka.
Shutterstock 

Nakon razvoda, Demi Mur se udala za mnogo mlađeg glumca Eštona Kučera, a Brus Vilis ne samo da se pojavio na venčanju, već se i sprijateljio sa mladoženjom.

Demi Mur je nakon razvoda utehu našla u Eštonu Kučeru.
Shutterstock 

I sam se povezao sa preko 20 godina mlađom manekenkom Emom Heming sa kojom je dobio dvoje dece.

Brus Vilis je sa manekenkom Emom Heming dobio dvoje dece.
printscreen/instagram/emmahemingwillis 

Mur je jednom je imala pobačaj, a zatim nije mogla ponovo da zatrudni. To je izazvalo problema u braku, što je rezultiralo i razvodom 2011. U teškim trenucima podršku joj je davao bivši muž koji joj je ostao prijatelj i imao odlične kontakte sa ćerkama.

Brus Vilis je Demi Mur najveća podrška.
printscreen/instagram 

Sa druge strane i Demi su zvali "najboljom bivšom suprugom", a činjenica je su i glumica i njen bivši suprug zajedno sa njegovom suprugom i decom stvorili jedinstvenu porodicu kakva se retko viđa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!