Holivudska glumica Demi Mur na Instagramu je podelila nekoliko fotografija koje su nastale u sklopu nove kampanje za kupaće kostime jednog brenda. Novim fotografijama 59-ogodišnja Demi pokazala je sjajnu figuru, a na račun izgleda dobila je niz pohvala.

"Predivna si", "Apsolutno fantastična", "Izgledaš sjajno", "Moja večita muza", "I dalje si predivna", "Izgledaš kao da imaš 27 godina", samo su neki od komentara koji su se našli ispod glumičinih slika.

Ovim slikama u drugi plan je bacila nimalo lepe komentare na račun korekcija na licu zbog kojih je mnogi kritikiju. Iako o zahvatima ne priča, nagađa se kako je preterala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica, zbog čega se Demi sve teže smeje.

demi mur trpi kritike na račun korekcija s kojima je preterala
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Ipak, kada je reč o njenom telu, na tome joj svi zavide! Za tako dobar izgled Demi se s vremena na vreme pridržava dijete koja podrazumeva režim ishrane koji se sastoji od zdrave hrane, a iz kojeg se izbacuje sve masno, nehranjivo, puno šećera kao i hrana puna aditiva.

Glavno pravilo ove dijete je da nema gladovanja ali je bitno ispoštovati 10 bitnih pravila, koja pored toga što utiču na kilograme povoljno deluju i na ten i tonus kože.

Pravila kojih se glumica pridržava:

- Izbacite brzu hranu, slatkiše kao i gazirane sokove

- Svedite na minimum unos kofeina

- Pre svakog jela popijte čašu vode

- Kuvajte hranu, nemojte koristiti gotova jela. Tako ćete unositi manje aditiva

- Jedite više voća, povrća i orašastih plodova

- Smanjite alkohol, ali nemojte ga u potpunosti izbaciti

- Jedite male porcije mesa i ugljenih hidrata. Prednost dajte povrću i proteinima

- Smanjite unos soli, jer ona uzrokuje nadutost

- Izbegavajte loše masnoće poput prerađenog ulja i maslaca

- Zaslađivači su stogo zabranjeni. Iako imaju minimalno kalorija, oni mogu ozbiljno da naštete organima

Instagram Kako izgleda dijeta slavne glumice

Tačan jelovnik i namirnice nisu definisane, ali jako je bitno da se oni sastoje od većeg dela proteina i manjeg dela ugljenih hidrata. Ovakvim načinom ishrane i adekvatnom fizičkom aktivnošću telo će odreagovati gubljenjem masnih naslaga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!