Holivudska glumica Demi Mur posljednjih se nekoliko meseci viđa se sa jednim od najpoznatijih kuvara na svetu, Švajcarcem Danijelom Humom.

59-godišnja Demi službeno je objavila potvrdila vest o novoj ljubavi s 46-godišnjim Danijelom na Instagramu gde je objavila njihove zajedničke fotografije koja su nastala na ovogodišnjem French Open-u i na ulicama Pariza.

"Preslatki ste", "Jako ste lep par", "Sviđate mi se zajedno", "Predivni", "Blistaš", "Čestitam na novom dečku, zgodni ste", poručili su joj fanovi u komentarima.

Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia Slavna glumica u vezi je sa slavnim kuvarem

Demi iza sebe ima inače tri propala braka. Prvi suprug bio je muzičar Fredi Mur s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brusa Vilisa s kojim je odbila tri ćerke, a razveli su se 2000.

demi mur sa brusom vilisom ima 3 ćerke
Shutterstock 

Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ešton Kučer, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

demi mur bila je u braku sa eštonom kučerom
Shutterstock 

Pisalo se da je Demi Mur bila u vezi sa Beograđankom Mašom Mandžukom. 

Maša je, inače, rođena u Srbiji, ali živi u Njujorku gde je i završila studije i započela uspešnu karijeru kao kostimografkinja. Radila je kao u popularnom šou 'Top model', a i na brojnim filmskim setovima među koje spada Oskarom nagrađeni 'La La Land'.

šuškalo se da je demi bila sa beograđankom mašom
Ryan Miller / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Takođe je suvlasnica modnog brenda ‘Anda&Masha’ a imala je priliku da srađuje s brojnim slavnim zvezdama poput Rijane, Ališe Kiz, Dru Barimor, En Hatavej i mnogim drugim...  

Nije poznato kad su se i kako su se Demi i Maša upoznale, a prvi put su viđene zajedno 2014. kad su obe posetile umetničku izložbu fotografa Brajan Bovena Smita u Los Anđelesu.

Četiri godine kasnije snimljene su u Los Anđelesu, kako se zabavljaju s Mašinom ćerkicom, nakon čega su se rasplamsali tračevi o njihovoj vezi, a pisalo se i kako zajedno odgajaju devojčicu.

Profimedia Demi Mur i Maša Mandžuka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!