Demi Mur konačno ima razlog za osmeh. Lepa glumica navodno je uhvaćena sa novim dečkom, a da nisu u pitanju samo prazne priče svedoče i paparaco fotke na kojima nije skidala osmeh sa lica.

Od novog izabranika se, po rečima izvora, nije odvajala na Nedelji mode u Parizu, a posebno joj je na ruku išlo to što se poslednjih dana mnogo više priča o bolesti njenog nekadašnjeg supruga Brusa Vilisa, sa kojim je dobila tri ćerke i kom je javno pružila podršku, te mediji nisu toliko usmereni na njenu vezu.

Njen novi izabranik je glavni kuvar prestižnog "Eleven Madison Park" restorana - Danijel Ham. On pored toga poseduje i luks restorane "NoMad" i "Davies and Brook", a u vezi je sa glumicom već nekoliko meseci, potvrdili su izvori za Page Six.

- Oni su baš zagrejani jedno za drugo. Nije im lako jer Danijel radi duge smene u svom restoranu, ali opet nalaze vreme da se viđaju i odu na romantične večere - kaže izvor.

Prvi put kada su Demi i Danijel primećeni zajedno bilo je početkom meseca na Nedelji mode u Parizu, ali tada niko nije mogao ni da posumnja da između njih postoji išta više od prijatljstva. Kako stvari stoje, sve je bila samo predstava za javnost, kako bi svoj odnos mogli da neguju bez pritiska medija.

Demi Mur navodno ima novog dečka.
Christophe Aubert via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Inače, Ham je jedan od najpoznatijih kuvara, a njegov restoran je bio na prvom mestu najboljih restorana 2017. godine. On sam bio je tema svih naslovnica kada je u maju 2021. godine objavio da će jedan od njegovih glavnih restorana potpuno preći na biljke, ali da će zadržati fiksnu cenu obroka od 335 dolara za 12 jela.

Inače, je nedavn upravo super-agent Ari Emanuel bio izbačen iz "Eleven Madison Parka" nakon što se žalio na sporu uslugu i šikanirao osoblje, nesvestan da tipična večera u ovom restoranu može potrajati i do dva, tri sata, jer je akcenat na celokupnom iskustvu, a ne brzom obroku.

Upravo je ljubav prema raw ishrani spojila Demi i Damijana, a pre nego što je našao sreću sa glumicom, zabavljao se sa multimilijarderkom, udovicom Stiva Džobsa.

Demi je sa druge strane po pisanju medija godinama bila u vezi sa Beograđankom Mašom Mandžukom, iako ove priče nikada nisu zvanično potvrđene. Nakon turbulentnog braka sa Eštonom Kučerom koji se iživljavao nad njom, ponižavao, ucenjivao je, varao i forsirao na trojke, ona je navodno uživala u neobaveznoj vezi sa Mašom od koje se retko odvajala.

Ešton Kučer iživljavao se nad Demi Mur.
Shutterstock 

Njih dve su pre dve godine dospele u centar pažnje kada su se u stranim medijima pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerku i da je posmatra kao svoje dete. Kako su pisali svetski mediji, Demi i Maša su živele zajedno i odgajale devojčicu.

- Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom - istakao je svojevremeno nepoznat izvor za "Dejli Mejl".

Demi Mur i Maša Mandžuka zajedno su odgajale njenu ćerkicu.
Profimedia 

Ko je Maša Mandžuka?

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

Maša Mandžuka i Demi Mur navodno su bile u vezi.
Ryan Miller / Shutterstock Editorial / Profimedia 

2016. je sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom dobila ćerku. Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre nekoliko godina srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

Demi Mur našla je utehu u Maši nakon brodoloma sa Eštonom.
Profimedia 

Podsetimo, glumica Demi Mur iza sebe ima tri braka, s Fredijem Murom, potom s Brusom Vilisom, s kojim je dobila i tri ćerke i na kraju mlađanim Eštonom Kučerom. Nakon što se razvela od zvezde serije "Vesele 70-e", o ljubavnom životu Demi Mur malo se zna, a da li će zaista naći sreću kraj novog izabranika, pokazaće vreme.

Demi Mur uživa u vezi sa kuvarom sa kojim se prvi put pojavila na Nedelji mode u Parizu.
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!