O ljubavnim brodolomima i turbulentnim vezama Demi Mur nebrojano puta se pisalo. Njene ljubavi bile su pune skandala, grozota na koje je na silu pristajala. Iza sebe ima tri propala braka, a zbog nesrećnih ljubavi odala se porocima.

Ipak, kada je u njen život ušla Beograđanka Maša Mandžuka, sve se dovelo u red. Paparaci su često "lovili" Demi i Mašu kako provode vreme zajedno, a dospele su u centar pažnje kada su se pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerku.

Demi Mur i Maša Mandžuka zajedno odgajaju ćerku Beograđanke.
Profimedia 

Svetski mediji su pisali da Demi i Maša žive zajedno i da zajedno odgajaju devojčicu Rumi, a mnogi izvori otkrili su da slavna glumica Mašinu ćerku posmatra kao svoje dete.

- Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom - istakao je nepoznat izvor za "Dejli Mejl".

Ipak, malo ko zna sa kim je Maša dobila Rumi. Ona je ćerka srpskog umetnika Bogomira Doringera, koji trenutno živi u Amsterdamu.

Pre nekoliko godina srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

Ovaj uspešni Srbin otisnuo se u beli svet posle završenih studija sociologije u Beogradu i školovanje nastavio u Holandiji, gde i danas živi.

Kako je jednom prilikom izjavio za srpske medije, modom je počeo da se bavi kako bi pobegao od narkomanije.

- Ja sam odrastao devedesetih godina, a to nisu bile srećne godine za detinjstvo. U modu sam pobegao od narkomanije jer je većina mojih prijatelja tada imala problem sa drogom. Da bih ubio vreme i radio nešto konstruktivno umesto destruktivno, ja sam počeo da se bavim modom - izjavio je Bogomir i objasnio poreklo svog neobičnog imena i prezimena:

- Ime sam dobio po svom dedi, tačnije po dedinom bratu koji se zvao Bogomir Doringer. Bio je sin iz mešovitog braka između Austrijanca i moje prababe - rekao je.

Podsetimo, Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku, gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šou programu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

Kako Demi i Maša provode vreme pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia Demi Mur i Maša Mandžuka