Aktualna Nedelja mode u Parizu mnogima je poslužila kao sjajna scena za upečatljive stjalinge, a dama za kojom su se mnogi okretali bila je Demi Mur.

Stigavši na reviju modne kuće Chloe, Demi je od glave do pete bila odevena u modne komade prestižne francuske modne kuće, a njena kombinacija predstavljala je sjajan spoj vladajući ovosezonskih trendova i večne klasike.

Demi Mur na Nedelji mode u Parizu
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Posebno su se isticali kožni modni komadi – bež kožni mantil koji je bio savršena i midi bela kožna suknja koji su jasno pokazali kako se koža na velika vata vraća na modnu scenu ove sezone.

Demi Mur u kombinaciji brenda Chloe
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Naime, kožni modni komadi i te kako mogu biti decentni i elegantni. Modnu kombinaciju upotpunile su i vrlo trendi combat čizme s glomaznim đonom u kontrastnoj boji, a savršen dodatak predstavljala je Chloe Kattie torbica koju je krasila jela kožna konstrukciju s trobojnom ručkom nalik narukvici.

Demi je nedavno na reviji modne kuće Saint Laurent na Nedelji mode u Parizu privukla pažnju kada su mnogi komentarisali njeno lice, a fotografije o kojima je svet brujao, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia Izdanja kojim je glumica privukla pažnju