Slavna holivudska glumica Demi Mur snimljena je na ulicama Los Anđelesa dok je napuštala teretanu. Njeno pojavljivanje u javnosti uvek izazove lavinu komentara, kao i njen ljubavni život.

Glumica izgleda odlično, moglo bi se reći čak i bolje od nekih mlađih koleginica, s obzirom na to da ima skoro 60 godina, a zdrav život je svakako jedan od razloga.

Osim o njenom izgledu, dosta se pričalo i o njenom burnom ljubavnom životu, ali i o ženi s kojom je Demi prema pisanju medija već neko vreme u vezi. Reč je o srpskoj kostimografkinji Maši Mandžuki.

Demi i Maša su već neko vreme u vezi
WCP,Bruve,Javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Maša je, inače, rođena u Srbiji, ali živi u Njujorku gde je i završila studije i započela uspešnu karijeru kao kostimografkinja. Radila je kao u popularnom šou 'Top model', a i na brojnim filmskim setovima među koje spada Oskarom nagrađeni 'La La Land'.

Takođe je suvlasnica modnog brenda ‘Anda&Masha’ a imala je priliku da srađuje s brojnim slavnim zvezdama poput Rijane, Ališe Kiz, Dru Barimor, En Hatavej i mnogim drugim...  

Demi je nedavno snimljena kako napušta teretanu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Rođena je u 1975. godine, što znači da je od Demi Mur mlađa 13 godina. Poznato je da ima ćerku Rumi koju je dobila iz veze sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Nije poznato kad su se i kako su se Demi i Maša upoznale, a prvi put su viđene zajedno 2014. kad su obe posetile umetničku izložbu fotografa Brajan Bovena Smita u Los Anđelesu.

Četiri godine kasnije snimljene su u Los Anđelesu, kako se zabavljaju s Mašinom ćerkicom, nakon čega su se rasplamsali tračevi o njihovoj vezi, a pisalo se i kako zajedno odgajaju devojčicu.

"Kada su same, Demi i Maša su vrlo intimne. Drže se za ruke, a Demi je kao druga majka Mašinoj ćerki", ispričao je izvor za tabloid "Radar".

Internet je eksplodirao kad je nedavno Maša objavila Demine fotografije uz poruku:

"Srećan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu".

Mnogi su to shvatili kao konačnu potvrdu da su njih dve u vezi već devet godina. Ni jedna od njih nikad nije ni potvrdila ali ni negirala navode da su u vezi, a na društvenim mrežama često dele zajedničke fotografije i razmenjuju emotivne poruke. 

Glumica Demi Mur iza sebe ima tri braka, s Fredijem Murom, potom s Brusom Vilisom, s kojim je dobila i tri ćerke i na kraju mlađanim Eštonom Kučerom. Nakon što se razvela od zvezde serije "Vesele 70-e", o ljubavnom životu Demi Mur malo se zna. Kako izgleda Maša pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia Slavna holivudska glumica već duže vreme je u vezi sa Srpkinjom Mašom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!