Svetske poznate ličnosti često s medijima dele i svoje privatne stvari, pa im tako nije teško da priznaju u kakvom seksu uživaju, te koje su im omiljene poze i mesta za seks. Pojedine zvezde ne kriju da su eksperimentisale u spavaćoj sobi, kada im se u krevetu pridružila i treća osoba.

Otkrijte u nastavku o kome je reč...

Demi i Ešton

Demi Mur je u svojim memoarima ‘Inside Out’ otkrila kako su ona i njen bivši suprug Ešton Kučer u krevetu ugostili i treću osobu. Upravo tim iskustvom glumac je pokušao da opravda svoju kasniju neveru objasnivši kako je to bilo nešto što mu je pomutilo granice dozvoljenoga i na neki mu način dalo povoda da učini što je i učinio.

- Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlična mogu da budem, ali znam da je to bila greška - rekla je Demi.

Između ostalog, ona je otkrila da joj je Ešton tražio da urinira po njemu, a ta pikanterija napravila je opštu pometnju u javnosti.Demi i dan danas ima traume zbog braka s Eštonom.

- Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa - rekla je glumica.

Ešton i Demi su imali trojku o čemu je glumica pisala u svojim memoarima
Shutterstock 

Džejn Fonda

Džejn Fonda je takođe poput Demi u svojoj knjizi ‘My Life So Far’ progovorila o ovakvim izletima rekavši kako su ona i njen bivši suprug Rodžer u krevetu imati goste, ponekad i više od jedne osobe ali i kako je ponekad i ona bila ta koja je inicirala ovakve izlete.

Ipak, priznavši kako je bila toliko dobra u skrivanju svojih emocija da je u konačno uspela da uveri samu sebe kako je to bilo nešto u čemu je uživala, otkriva kako je ovo jedan deo njenog života za koji bi joj ipak bilo draže da se nije dogodio.

Džejn Fonda je pored supruga istovremeno imala seks i sa više ljudi
Youtube 

Ledi Gaga

Ledi Gaga nije htela da iznosi nikakve sočne detalje, ali je intervjuu za radijski šou ‘Mojo in the Morning’ otkrila kako je to nešto s čim ima iskustva.

‘Paa… možemo reći da jesam (učestvovala u seksu utroje). Ne želim da otkrivam previše. Mogu samo priznati istinu’, zaključila je.

Ledi Gaga je imala trojku, mad ao tome ne želi da priča.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženi Molen i Džejson Bigs

Dženi Molen priznala je u svojim memoarima kako je suprugu Džejsonu Bigsu za rođendanski poklon angažovala prostitutke. Uprkos tome što je ideja zvučala obećavajuće, i u stvarnom je životu nespretna zvezda Američke pite doživela sličan i jednako nespretan rasplet. U pitanju su bile 3 žene dovedene kroz 3 dana, ali Džejson nije uspeo da ispuni misiju.

Rekao je kako ni jedna od njih nije imala interakciju s njegovom suprugom kakvoj se nadao, a jerovatno nije pomoglo ni to što je njegova supruga ležala za to vreme na krevetu, jedući čips i smejući se celokupnoj situaciji koju je smatrala urnebesnom.

Džesni i Džejson su imali seks utroje koji se neslavno završio.
Instagram 

Rasel Brend

Zahvaljujući reputaciji nestašnog dečka, priznanje Rasela Brenda za časopis Rolling Stone bilo je nešto što nikoga nije preterano iznenadilo. Bivši muž Keti Peri otkrio je tako kako je u jednoj fazi svog života u nekoliko navrata spavao istovremeno s jednom ženom i svojim prijateljem i priznao kako se to nikada nije završilo dobro.

Trojka Rasela Brenda nikada se nije dobro završila
Instagram 

Amber Rouz

Među onima kojima se ovakvo iskustvo nije svidelo našla se se i Amber Rouz.

‘Tek smo postali par. Dogodilo se s njim i još jednom ženom i bilo je grozno. Mrzela sam to’, otkrila je i dodala:

‘Mislim da sam jako strastven ljubavnik i volim tu strast koja se događa jedan na jedan. Kod seksa u troje, imala sam osećaj kao da nema te strasti. Nema ljubljenja i valjanja po krevetu. Svi ti trenuci jednostavno ne postoje.’

Amber Rouz se kaje što je probala seks s više osoba istovremeno
Instagram 

Mel Bi

I članica planetarno popularnog benda Spice Girls, Mel Bi, otkrila je kako je seks utroje bio nešto što su ona i suprug Stiven Belafonte povremeno praktkovali.

‘Ne mislim da je sramno voleti seks. Ne mislim ni da je sramno eksperimentisati - dok god je ono što se događa nešto na što su partneri pristali.’

Mel Bi se ne stidi svog iskustva.
DUNKIND / WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džejda Pinket i Vil Smit

Džejda  i njen suprug Vil Smit otvoreno su svetu dali do znanja da je otvoreni brak nešto što im odgovara, a seks utroje za glumicu je bio iskustvo koje nije žežla da ponov.

‘Probala sam kada sam bila vrlo mlada. Nije mi se svidelo jer nije bilo one intimnosti koju sam htela. Probala sam jednom i to je bilo dovoljno da shvatim da to nije za mene.’

Džejda je jednom probala seks utroje i nije joj se dopao.
Youtube 

Tajger Vuds

Tajger Vuds je imao toliko seks skandala da to njegova karijera nije mogla da podnese. Sportista je bio uzoran suprug, sve dok se nisu počele javljati njegove mnogobrojne ljubavnice. Međutim, sve su tvrdile da je Tajger obožavao seks u troje.

Mnogobrojne ljubavnice Tajgera Vudsa tvrde da sportista obožava seks utroje
Instagram 

Mobi

Ima puno parova koji su se odvažili na dovođenje treće osobe u svoj krevet, a verovatno jako malo onih kojima se dogodilo ono što se dogodilo Mobiju. On je priznao kako je na početku seksa utroje s dve prekrasne žene zaspao, a probudilo ga je sopstveno hrkanje. Mora da je u pitanju iskustvo koje za njega nije bilo posebno uzbudljivo.

Mobi je tokom seks zaspao.
Instagram 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!