Slavna glumica Demi Mur (59) pojavila se u ponedeljak u Londonu na dodeli Fashion Awards, a prisutni nisu mogli da skinu pogled sa njenog lica koje ne izgleda kao nekada.

Priča o njenim preteranim zahvatima počela je početkom ove godine kada se pojavila u ulozi modela na Fendi reviji. Tom prilikom glumičino lice izgledalo je deformisano, a neki su komentarisali i ukočeno.

demi na fendi reviji
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

Tada nije bilo jasno da li je reč o šminki ili zahvatima, ali sada je očigledno da se Demi podvrgla brojnim intervencijama.

demi mur
WP Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nemoguće je bilo ne primetiti jagodice toliko istaknute da je Demi Mur sve vreme imala napućena usta, što nije prošlo bez zluradih komentara.

"Izgleda da se Demi Mur konačno transformisala u ribu", "Lice joj je ukočeno", "Izdeformisana", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Tviteru, koji aludiraju na njene silom napućene usne.

demi mur
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Čini se da uprkos brojnim kritikama, Demi nema nameru da se zaustavi, te redovno ubrizgava botoks i polako počinje da gubi svoju prirodnu lepotu

demi mur
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Glumica je inače nedavno podelila detalje svoje propale ljubavi sa Eštonom Kučerom. Njihov brak se raspao pod blicevima paparaca, dok su tabloidi redovno izveštavali o glumčevim stvarnim i izmišljenim aferama sa mladim manekenkama i problemima njegove supruge sa alkoholom i narkoticima, koji su je krajem 2012. i odveli na rehabilitaciju.

"Dva su razloga zbog kojih sam poželela da ispričam svoju priču. Prvo, zato da bih je ja ispričala, a ne tabloidi, moja majka, muškarci s kojima sam bila u braku ili ljudi koji su voleli ili mrzeli moje filmove, pa čak ni moja deca. Ovo je samo moja priča".

U vreme kada je igrala u filmu "Čarlijevi anđeli", Demi je upoznala Eštona koji je tada bio u usponu svoje karijere. Ubrzo su se zbližili, počeli sa intezivnim dopisivanjem, a nedugo potom počeli su da žive zajedno.

"Kad smo se Ešton i ja venčali 24. septembra 2005. godine, za te dve godine našeg zabavljanja već smo prevalili preko glave mnogo ozbiljnih izazova. Nije delovalo da srljamo u nešto, zapravo sasvim suprotno. Slavili smo ljubav, koja je već prošla vatreno krštenje", piše Demi u svojoj ispovesti.

Otkrijte ko su poznati koji vole seks utroje
Shutterstock 

Demi je u šestom mesecu trudnoće izgubila bebu koju je čekala sa Kučerom. Ipak, nije odustajala od toga da ponovo postane majka i upustila se u šest ili sedam ciklusa vantelesne oplodnje, koji su joj teško pali.

U tom periodu, kako kaže, počela je da "uzima zdravo za gotovo odnose sa svojom decom", ali i da ponovo konzumira alkohol u kombinaciji sa lekovima protiv bolova. Osećaj da ona i Ešton više nisu bliski, zacementiran je saznanjem da ju je prevario.

O tome je saznala iz tabloida, ali je ipak rešila da mu oprosti. U nekoliko navrata opisuje i da je na njegovu inicijativu učestvovala u intimnom odnosu utroje, što je dodatno ojačalo njihov odnos.

Demi Mur uništila lice posle operacija
Shutterstock 

Kada je obelodanjena još jedna Eštonova preljuba, glumac se iselio iz njihove zajedničke kuće u novembru 2011. godine. Nakon toga, glumica je još dublje potonula u zavisnost.

"Počela sam da zloupotrebljavam lekove za migrenu - ništa preterano, ali pokušavala sam da smrvim nešto u sebi, da iskopam bol napolje", pisala je Demi.

Tada joj se dogodilo predoziranje, zbog kog je započela svoju priču jer je odlučila da nešto mora da promeni. Tada je izgubila i oslonac u bivšem suprugu Brusu Vilisu, koji je ranijih godina sve vreme bio uz nju.

"Svi se mi kolektivno plašimo da ćemo jednom ostati sami. To što sam naučila da je u redu da budem sasvim sama, jedan je od najlepših darova koje sam dala sebi. To što sam bila sama nije bio moj izbor, ali sam ga podnela. I nisam se plašila", prisetila se glumica.

demi i masa
Profimedia 

Kao jednu od važnih uzdanica u tom i kasnijem periodu navodi dizajnerku Mašu Mandžuku, za koju su tabloidi pisali da je sa glumicom u emotivnoj vezi.

Njih dve su pre dve godine dospele u centar pažnje kada su se u stranim medijima pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerku i da je posmatra kao svoje dete.

Izvori bliski holivudskoj glumici navode da je upravo Maša ta koja je unela mir u Demin život te da joj je pomogla da povrati samopouzdanje.

demi i masa, paparaco
WCP,Bruve,Javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku, gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šou programu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land". 

Ni Demi ni Maša nikada nisu ni potvrdile niti demantovale navode da su u vezi, a više njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Ryan Miller / Shutterstock Editorial / Profimedia, Profimedia Demi i Maša