Slavna glumica Demi Mur (58) važila je za jednu od najlepših u Holivudu, ali poslednjih meseci izaziva čuđenje svakom novom pojavom u javnosti, a sve je, kako se čini, rezultat preteranog korištenja botoksa i filera.

Nema sumnje da Demi koja je danas napunila 58 godina ima sjajnu figuru, ali mnogi joj zameraju što je preterala s intervenijama kada je reč o njenom licu.

Tome svedoče njene fotografije nastale poslednjih nekoliko meseci na kojima izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Zbog svega, pratioci joj ispod novih fotografijama na društvenim mrežama ostavljaju brojne komentare u kojima ističu zabrinutost.

"Lice joj ne izgleda normalno, ali ne mogu da odlučim da li se radi li o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promenila", "Ovo joj uopšte nije trebalo", "Zašto to radiš sebi?" samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod glumičnih fotogrfija.

demi mur
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, početkom godine, Demi je nosila je jednu reviju u Francuskoj kada je sve zabrinula izgledom, a neki nisu ni prepoznali slavnu glumicu.

demi mur
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

I zaista kada pogledamo fotografije od pre nekoliko godina, promena je i više nego očigledna.

demi mur nekada
Dave Lewis / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jasno je da su prošle godine i godine, da je glumica ostarila, ali to joj niko ne zamera. Naprotvi! Ono što joj fanovi zameraju je to što je uništila svoju prirodnu lepotu i što se trudi da ublaži znakove starenja.

Slične reakcije izazvalo je i jedno od njenih poslednjih pojavljivanja u javnosti, i to na promociji knjige u Los Anđelesu, a brojni pratioci su ponovo zaključili da je preterala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice.

demi mur danas
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Ipak, iako joj lice izgleda neprepoznatljivo, njeno telo i dalje mnogima izaziva divljenje. Svet su ovo leto obilazile njene fotografije u kupaćim kostimima, a iako je u šestoj deceniji može da se pohvali savršenom figurom. Kako se Demi menjala tokom godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, XPUSCANC / Backgrid UK / Profimedia Demi Mur nekad i sad