Teško da bi iko i mogao da zamisli da se na jednom nađu bivša i sadašnja supruga Eštona Kučera, pogotovo ako se uzme u obzir na sve prljave tajne koje su procurile iz njegovog prvog braka.

Ipak, i to je se dogodilo, te su Demi Mur i Mila Kunis udržile snage za novu AT&T Fiber reklamu koja će se emitovati prvi put tokom predstojećeg "Superbowl" spektakla.

Glumice u reklami glume same sebe na okupljanju u srednjoj školi, a uoči proglašenja dobitnika nagrade "Najcenjenija ličnost" obe su penjući se na binu mislile da su pobedile. U tom trenutku su shvatile da stoje jedna preko puta druge, a Mila je pitala Demi šta ona uopšte tu radi, na šta je ova slegla ramenima i prokomentarisala:

"Nisam imala pojma da smo išli u istu srednju školu".

Mila Kunis pojavila se u istoj reklami sa Demi Mur.
pritnscreen/youtube 

Mila je na to odgovorila: "Imamo mnogo toga zajedničkog".

Ispostavilo se da je reklama zasnovana na situaciji iz realnog života, odnosno da su zaista obe pohađale istu srednju školu na glumicama iz stvarnog života dok su obe išle u istu srednju školu "Fairfax" u Los Anđelesu.

Demi Mur pristala je na Milin poziv da se pojavi u reklami.
pritnscreen/youtube 

Uprkos njihovoj teškoj prošlosti, čini se da ipak nema zle krvi, a upravo je Milina ideja bila da Demi uključe u projekat. Ona je nedavno objasnila celu situaciju za ET: "Tokom mog prvog sastanka saradnje sa AT&T-om otkrili smo da je Demi takođe stipendista Fairfax srednje škole" i dodala:

"Mislila sam da će to uneti humor i smeh u ono što je već bila odlična reklama. Kontaktirala sam je i bila sam toliko oduševljena što je pristala. Sada samo radimo na tome da postanemo gigiloneri", dodala je ona aludirajući na poslednju frazu u reklami.

Mila Kunis kaže da je želela da smešnu reklamu učini još smešnijom, te da je zato pozvala Demi Mur.
pritnscreen/youtube 

Demi je uzvratila istom merom i medijima izjavila: "Ko je mogao da zna će Ferfax doneti ovu neočekivanu priliku, da se sastanem sa Milom na tako zabavan i razigran način? AT&T je uneo nove dubine u važnost značajnih veza. Gigiloneri!"

Demi Mur ističe da nije znala da je Mila Kunis išla u istu srednju školu kao ona.
printscreen/youtube 

Lepo je videti da su ratne sekire konačno zakopane, ako se uzme u obzir da je upravo Demi u svojoj obnovljenoj autobiografiji 2019. godine progovorila o romansi sa Eštonom koju su započeli kada je ona imala 41, a on 25, i iznela niz škakljivih detalja.

Deluje da su Mila Kunis i Demi Mur zakopale ratne sekire.
printscreen/youtube 

Počev od toga da ju je varao, insistirao da u krevetu uvedu i treću osobu, pa sve do toga da se zbog njega samopovređivala, i bila u ratu sa starijom ćerkom, 59-godišnja glumica detaljno je opisala pojedinosti iz braka.

Demi Mur je 2019. godine otkrila niz škakljivih detalja o braku sa Eštnom Kučerom.
Shutterstock 

Takođe se pričalo da je upravo Mila ta koja je Eštona "preotela" glumici, iako su na samom početku bili samo prijatelji "sa povlasticama". Ešton je nakon toga priznao da je želeo da "oplete" po Demi, ali se "setio da ima decu koja će sve to jednog dana čitati" i pozvao novinare da ga kontaktiraju za istinu, ili makar da čuju njegovu stranu priče.

Mila Kunis navodno je preotela Eštona Kučera Demi Mur.
Shutterstock 

Da li je dobra komunikacija sada uspostavljena i između Demi i Eštona, ne zna se, iako se njegova bivša i sadašnja očigledno dobro zabavljaju, a celu reklamu pogledajte u videu ispod:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!