Eminem, Dr. Dre, Snup Dog, Meri Džej Blajdž i Kendrik Lamar 14. februara izvešće perfromans na poluvremenu Superbola.

Pepsi je na svom zvaničnom kanalu izbacio i trejler pod nazivom "The Call", te publika ima priliku da vidi sazna šta ih očekuje...

U nešto manje od 4 minuta, Eminem se uz reči pesme "Rap God" suočava sa Slim Šejdijem, dok sluša "The Next Episode" Snupu se u prepoznatljivom automobilu smeškaju devojke, Mari Džej Blajdž pripreme privodi kraju uz čuvenu numeru "Family Affair", dok Lamar uz "Humble" piše tekst za svoj sledeći album.

Na samom kraju, pojavljuje se Dr. Dre koji nakon hita "Still D.R.E", ekipu okuplja u Los Anđelesu gde će se i odigrati utakmica. Sve se završava njihovim susretom i čuvenim 2Pakovim hitom "California Love".

"Sad kada smo udaljeni svega nekoliko nedelja od najočekivanijeg nastupa na Superbolu, odlučili smo publici pružiti uvid u delić čarolije koja ih očekuje. Sigurni smo da će ovo biti veliki trenutak u istoriji pop kulture", rekao je Tod Kaplan, potpredsednik marketinga u Pepsiju.

Podsetimo, pršle godine na poluvremenu je nastupio The Weeknd,kao i Jazmin Sanders, ali i fenomenalna Majli Sajrus koja je bila zadužena za program pre finala. 

Kako se navodi, The Weeknd je samo za produkciju izdvojio 7 miliona dolara, a na sceni ga je pratilo stotine plesača sa identičnom maskom na licu.

The Weeknd je nastupio na Super Boulu 2021.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Svim američkim muzičarima velika je čast da nastupe na "Halftime Show-u" uoči Super Boula, a proteklih godina tu su nastupali Šakira i Džej Lo (2020.), Maroon 5 (2019.), Džastin Timberlejk, (2018.), Ledi Gaga (2018.), kao i mnogi drugi, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte neke od najzanimljivijih kadrova sa prethodnih Superboula:

Anthony Behar / ddp USA / Profimedia, Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte najzanimljivije kadrove

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!