Vest da je Mašin Gan Keli zaprosio Megan Foks obišla je svet, a mnoge je posebno zgrozila činjenica da, da su na samom kraju čina, muzičar i glumica popili su krv onog drugog, što je poznata lepotica otkrila na Instagramu.

Ipak tu nije kraj bizarnostima. Navikli smo na bizarne poteze kada je reč o ovom paru, pa tako i verenički prsten ima uznemirujuću simboliku koju je otkrio Mašin Gan Keli.

"Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako pokuša da ga skine, to će je boleti", objasnio je muzičar i dodao da ljubav boli. On je i otkrio da se prsten može rastaviti i razdvojiti u dva prstena.

Prsten kojim je Mašin zaprosio Megan
Instagram 

Naime, ovaj posebni prsten se sastoji od dva kamena, zelenog i srebrnog, koji simbolizuju njihova spojena srca. Stigao je direktno iz rudnika, a dizajnirao ga je zlatar Stiven Vebster u dogovoru sa Mašinom.

"Koncept je da se prsten može rastaviti i od njega se mogu napraviti dva prstena. Kada su zajedno, na mestu ih drži magnet. Pa vidite kako se spaja? A zatim dve odvojene suze formiraju srce", objasnio je Mašin.

"Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stivenom Vebsterom da budu dva, njen rodni kamen smaragd i moj rodni kamen dijamant. Postavljen na dve magnetne trake od trnja koje se spajaju kao dve polovine istih duša koje formiraju nejasno srce - našu ljubav", zaključio je muzičar.

Iako nije otkrivena cena prstena, stručnjaci za dijamante procenjuju da bi mogao da vredi i do 500 hiljada dolara.

Slavni par se prvi put nakon veridbe pojavio u Milanu, na nedelji mode gde su bili gosti brenda D&G, a više njihovih slika pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia, Instagram Glumičina veridba privukla je veliku pažnju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!