Ako je suditi po mnogobrojnim komentarima koji dolaze iz čitavog sveta, Megan Foks da je htela toliko da isprovocira javnost, ne bi uspela.

Slavna glumica, koja je oduvek važila za najlepšu i najpoželjniju, trenutno je na meti kritika zbog operacije (ko zna koje po redu) usana.

Megan je ponovo odlučila da poveća svoje usne, a nakon što su isplivale fotografije novog izgleda, mnogi su prokomentarisali da glumica ne liči na sebe i da joj usne izgledaju kao da će "svakog trenutka pući".

Megan Foks se trudi da sakrije svoje usne od paparaca.
Roger / GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao neko ko važi za sinonim lepote, nikome se ne dopada što je Megan krenula "bespotrebnim putem". Veza sa Mašinom Ganom Kelijem izazvala je dosta burnih reakcija u javnosti, a posebno zajednički intervju za koji mnogi misle da je prepun "bizarnih izjava".

Ipak, čini se da je glumica sve više navučena na estetsku hirurgiju, pogotovo otkako je počela da se druži sa Kardašijankama, a fotografije koje su nastale u poslednjih nekoliko meseci svedoče da Foksova polako ali sigurno gubi mimiku, koja joj je preko potrebna ako misli da se bavi glumačkim zanatom.

Glumicu su paparaci uslikali nedavno kada je napuštala kliniku koju često posećuju sestre Kardašijan.

Sve vreme je skrivala usne, a u jednom trenutku fotografi su uspeli da je uslikaju dok je ulazila u automobil, a od momenta kada su se fotografije našle na internetu, fanovi su komentarisali da sada već definitivno preteruje.

"Pitanje je dana kada će postati nova Donatela Versaće", napisao je jedan od korisnika.

Megan Foks zbog operacija upoređuju sa Donatelom Versaće.
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Čemu tolika usta", "Kao da će pući svakog trenutka", "Ovako usne ne treba da izgledaju", Zalepila je dve kobasice, strašno" ,"Našla je koga će da sluša za savete - Kardašijanke gde se ne zna koja se više operisala", "Megan lagano ali sigurno uništava lepotu", "Pucaju je kompleksi zbog Mašin Gana, a nema potrebe"... moglo se pročitati na mrežama.

Megan Foks ne prestaje da zgražava javnost.
Profimedia 

Mnogi sa saglasni da glumica sve više izgleda kao karikatura, te da zbog čestih injekcija botoksa deluje starije nego što jeste, a što, sigurni smo nije bilo ono što je želela.

Kako je Megan Foks izgledala pre operacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Tina Paul / Camerapress / Profimedia, Youtube Megan Foks je oduvek važila za najlepšu glumicu sveta

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!