Navikli smo da nas Mašin Gan Keli redovno iznenanađuje svojim bizarnim i često više nego neprimerenim ponašanjem na crvenom tepihu. Pogotovo kada je sa svojom devojkom Megan Foks.

Međutim, ovog puta prijatno je iznenadio sve okupljene na dodeli "Američkih Muzičkih Nagrada", odnosno "American Music Awards", a razlog je bila njegova ćerka Kejsi Bejker sa kojom se sada prvi put pojavio na nekom javnom događaju.

Otac i ćerka usaglasili su autfite, te su se oboje pojavili u crnim izdanjima, ali dok je Mašin Gan crnu kombinaciju "razbio" neobičnom jaknom sa nitnama i lancima, lepa tinejdžerka izabrala je dugu, zavodljivu haljini sa izrezima ispod grudi.

masin gan sa cerkom
AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na crvenom tepihu su sve vreme pozirali nasmejalni, izmotavali se pred kamerama, baš kao što bi to i trebalo da rade otac i ćerka.

Veliki broj ljudi bio je u šoku jer nisu ni znali da Mašin ima dete, a dodatno iznenađenje je i njen izgled kojim je zasenila sve na crvenom tepihu.

masin gan keli kejsi bejker
printscreen/instagram 

Inače, 13-godišnju Kejsi dobio je u odnosu sa bivšom devojkom Emom Kenon, kada je imao samo 18 godina. Iako su pokušavali da održe vezu, na kraju su raskinuli ponajviše zbog njegovih problema sa narkoticima. 

Danas su u sjajnim odnosima, a Kejsi često dolazi kod njega i navodno obožava i Megan i njene sinove. Kolson je veoma zaštitnički nastrojen i trudi se da je sačuva od paparaca, a na mrežama retko objavljuje njene fotografije upravo iz tog razloga - kako bi mogla da ima nesmetano detinjstvo. 

masin gan keli sa cerkom
pritnscreen/instagram 

Zato je i bilo toliko iznenađujuće to što su se sad pojavili na nekom javnom događaju, a mnogi su komentarisali da Kejsi raste u prelepu mladu devojku. Ona se pojavila čak i u filmu u kom su glumili zajedno, te ne bi bilo iznenađenje da nastavi svoju karijeru upravo u tom pravcu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ćerka Mašin Gan Kelija, Kejsi Kolson Bejker