Problematični muzičar i dečko Megan Foks, glumice koja je proglašena i jednom od najseksepilnijih žena na svetu, Mašin Gan Keli nedavno je ispunio novinske naslove kada se na dodeli MTV Video Music nagrada skoro potukao s najplaćenijim sportistom današnjice i najvećom MMA zvezdom, Konorom Mekgregorom.

Ovog puta održao je koncert na Louder Than Festivalu na kojem je – udario svog fana.

Naime, tokom izvođenja pesme 'Forget Me Too', doveo je obožavatelju da otpeva deo koji inače izvodi Halsey, publika ga je izviždala, a Mašin Gan Keli fizički se obračunao s obožavateljem udarivši ga šakom u lice.

Komentari šokiranih fanova samo su se nizali: "Dokle on misli da maltretira sve redom?", "Njemu baš nije dosta frke", "Vidi se da samo traži svađu", "Ovaj dečko nije normalan".

Kasnije je na Twitteru napisao da mediji lažu. "Ne znam zašto mediji lažu protiv mene, jer ja sam na koncertu video 20 hiljada neverovatnih fanova koji su pevali u glas, i 20 ljutih".

Reper je, očigledno, u poslednje vreme strašno željan svađe i tuče.

Podsetimo, Megan Foks trenutno proživljava drugu mladost u zagrljaju četiri godine mlađeg muzičara Mašina Gan Kelija zbog kojeg se navodno rastala od supruga Brajana Ostina Grina.