Romansa Mašin Gan Kelija i Megan Foks započela je na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" 2020. godine.

Iako je reper priznao da je prihvatio ulogu samo zato što je glumica glumila u njoj, nije znao da će se između njih dogoditi fatalna ljubav.

Detalje njihovog prvog sureta otkrio je u emisiji Dru Barimor (dok joj je lakirao nokte) o tim ranim danima na snimanju i kako su u trenutku kada su se upoznali sevnule varnice.

Priznao je da je kampovao ispred njene prikolice jer je imao osećaj da će ga pozvati na ručak. "Moj instinkt me nikad ne prevari i zahvalan sam na tome", rekao je Mašin u emisiji.

Megan Foks i Mašin Gan Keli upoznali su se na snimanju filma.
printscreen/instagram 

"Onda je, odjednom, neto prišao i rekao: 'Megan želi da zna želiš li da ručaš u njenoj prikolici.’ A ja sam rekao: ‘O moj Bože, tako sam iznenađen. Da, apsolutno."

Ono što se zatim dogodilo je pravi scenario romantičnih komedija, ali niko od njih nije očekivao da će se dogoditi tako fatalna ljubav.

Megan Foks se razvela zbog Mašin Gan Kelija.
Print Screen / Instagram 

Nakon što je ušla u svoju prikolicu, upitala ga je: "Kako se osećaš?", na šta joj je odgovorio: "Izgubljen sam". A prema rečima muzičara, slatko je odgovorila: "Hajde da te pronađemo".

Uhvatio se za srce i rekao Dru Barimor: "I bio sam kao... ubila me. Bila je kupidon".

"Sve je to lepo, samo što je ona bila u braku s drugim", "Javno si sada priznao da je varala muža", "Poptuno ste degutantni", "Bolje da si ovo zadržao za sebe", "Treba da vas je sramota", samo su neki od komentara nakon njegovog gostovanja.

Podsetimo, reper je jednom prilikom priznao da je na početku veze želeo da impresionira Megan Foks bacanjem noža uvis, ipak malo se preračunao pa mu se nož zabio u ruku zbog čega je završio na ušivanju.

Takođe često javnost zgražavaju svojim ponašanjem i bizarnim izjavama ljubavi. Oko vrata nose bočice s krvlju onog drugog, zbog čega ih porede s Anđelinom Džoli i Bilijem Bobom Tortonom.

Instagram, Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Megan Foks i Mašin Gan Keli, od početka veze do danas

Nije im strano nedolično ponašaju u javnosti i razmjenjivanje nežnosti kao da su u spavaćoj sobi, a nedavno su čak bili zakačeni lancima jedno za drugo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!