Par koji trenutno privlači najviše pažnje, kako svojim postupcima, tako i stilom definitivno su Megan Foks i Mašin Gan Keli.

Glumica i muzičar su pre nekoliko dana krunisali svoju ljubav veridbom, i to po malo bizarnom po mišljenju mnogih, jer nakon što je Mašan zaprosio Megan i stavio joj na prst prsten koji je sam dizajnirao, oni su, popili krv jedno drugome! Bar tako tvrdi glumica.

Par uživa u svojoj ljubavi, a poslednjih meseci od kako su postali veoma popularni rado su viđeni gosti mnogih dešavanja. 

Tako su nedavno bili gosti na modnoj reviji poznatog italijanskog brenda Dolce&Gabbana za jesen/zimu 2022. godine u Milanu i nema suumnje su Foksova i Keli bili zvezde večeri.

Mašin Gan Keli se čak prošetao i pistom u ulozi manekena, a nosio je crni komplet optočen cirkonima, puno nakita i kaubojke sa šljokicama - baš u njegovom stilu.

Megan Foks privukla je veliku pažnju na reviji brenda Dolce & Gabbana
Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Ni Megan nije bila ništa manje neobično stilizovana, te je ona izabrala izrazito seksepilnu kombinaciju, naglasivši svoje atribute s puno samopouzdanja. Inače, otkako je otpočela vezu s muzičarem Megan se u javnosti sve češće pojavljuje u smelim izdanjima.

Ovaj put mogli smo da je vidimo u nekoliko atraktivnih izdanja, a za jedno pojavljivanje Megan je izabrala kožne pantalone koje se ukrštaju na nogavicama, a upotpunila ih je provokativnim bodijem od crne čipke s potpisom modne kuće D&G čiji je bila gost.

Pored toga mogli smo da je vidimo i u crnoj čipkanoj  haljini ispod koje nosila veš u istoj boji, a inače ova kreacija na neki način "zaštitni znak" brenda D&G, s obzirom na to da se pomenuta kreacija nalazi u gotovo svim kolekcijama, te je rado biraju mnoge slavne dame. 

Treće izdanje Megan Foks nije privuklo ništa manje pažnje. 

Ona je odabrala usku mini crnu haljinu koja je u predelu struka imala povidan čipkani detalj, dok je na grudima cirkonima bilo ispisno "SEX". Look je upotpunila srebrnom čoker ogrlicom, srebrnim sandalama i tašnicom u istom dezenu.

Očekivano, njena izdanja privukla su veliku pažnju, kao i lice, jer mnogi smatraju da je preterala s botoksom, a bilo je i onih koji su je poredili s Kim Kardašijan.

"Bila si prelepa, sad si palstična", "Izgleda isto kao Kim Kardašijan", "Plastična, ali i dalje prelepa", "Ovo dvoje izgledaju baš jezivo", "Koliko se opersiala nisam je prepoznala", "Meni je ona baš seksi", "Natpis na majici je sjajno opisuje", "Pre je bila mnogo lepša", samo su neki od komentara koji su preplavili Instagram.

Jedno je sigurno - ovaj par ne prestaje da privlači pažnju, a više njihovih izdanja o kojima se pričalo prethodnih meseci pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Print Screen / Instagram, Broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni par ne prestaje da privlači pažnju

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!