Demi Mur je bila i ostala jedna od najzgodnijih žena svih vremena. Još kada se pojavila u kultnom ostvarenju "Striptease" nije bilo muškarca, a ni žene koji nisu gotovo hipnotisano gledali u njene obline. 

Mnogo decenija kasnije Demi i dalje izgleda kao u vreme najveće slave, a nove paparaco fotografije samo su pokazale da joj i dalje retko ko može izaći na crtu. 

Demi Mur u kupaćem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako vlada mišljenje da žene u određenim godinama ne treba da pokazuju telo, te da biraju svedenije modele, pogotovo kupaćih kostima, Demi se oglušila na ta "pravila" i odlučila da nosi ono što ona želi, na čemu samo možemo da joj kažemo bravo!

Glumica je uživala u krstarenju Mediteranom na luksuznoj jahti svojih prijatelja, a nosila je minijaturni zeleni bikini koji joj je pristajao kao saliven.

U prvom planu bio je njen izvajan struk, vitke noge i zategnute ruke, kao i bujni dekolte. Nije imala trunku šminke, a kosu je većinu vremena držala pokupljenu, međutim, teško da bi joj iko na konto ovih fotografija dao 60 godina koliko zapravo ima.

"Ne definišem se brojem, već svojim iskustvom. Dostigneš 59 i već razmišljaš: "Pa, uskoro ću napuniti 60." Osećam se veoma oslobađajuće. Kada pomislim na svoju baku sa 60 godina, ona se na neki način već pomirila sa starošću. Ali ja se osećam, na mnogo načina, više živom i prisutnijom nego ikada", rekla je Demi Mur jednom prilikom, i ne možemo se više složiti sa njenim rečima. A sudeći po komentarima na mrežama, i njeni fanovi istog su mišljenja i jedino što imaju da kažu je: boginja se vratila i izgleda fantastično!

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!