Talula Vilis nedavno je šokirala svet priznanjem o teško bolesnom ocu kada je izjavila da joj je dugo trebalo da prizna samoj sebi istinu o njegovom stanju.

"Znala sam da nešto nije u redu duže vreme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagovanja, što je cela porodica pripisala holivudskom gubitku sluha", ispričala je i dodala da su mu često znali da govore da nešto kaže glasnije, a za sve su krivili film "Umri muški" koji ga je i proslavio.

Uskoro je Talula počela da misli da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva pa joj je sve postalo, kako ona kaže, ličnije.

"Dobio je dvoje dece s mojom maćehom Emom Heming Vilis, a ja sam mislila da je izgubio interesovanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak se mučio sa lošom matematikom. 'Nisam dovoljno lepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca'", priznala je.

Talula e imala problem zbog izgleda.
Shutterstock 

Otkrila je i kako je izbegavala znakove njegove bolesti, te da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Navela je i da je još jedan od razloga zašto je celu situaciju ignorisala to što se i ona u isto vreme borila s teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

Talula se borila sa anoreksijom.
Instagram 

"Dok sam se ja borila s dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se borio u tajnosti", rekla je tada. Njene reči odjeknule su u javnosti, i premda je niko nije krivio što je tako razmišljala, zamerilo se njenoj majci Demi Mur, jer je, prema mišljenju mnogih, upravo ona kriva što je Talula i završila u raljama anoreksije i dismorfije.

Mlada lepotica sada se ponovo dotakla "zabranjene teme" i progovorila o Mur i njenom braku sa 15 godina mlađim Eštonom Kučerom koji joj je jako teško pao. 

Naime, tokom premijere filma "Zvezde na Marsu", Talulu su pitali kako je to odrastati kao dete poznatih. Modna kreatorka, pojasnila je tada da "nije u potpunosti razumela" slavu svoje porodice sve do veze Demi sa Eštonom.

"Bilo je to, kao, 2003. i moja mama je upravo počela da izlazi sa Eštonom", prisetila se. "U tom trenutku se mnogo toga dešavalo, i zaista sam se povukla u sebe. To me je dovelo u stanje haosa. Bilo je zaista teško, a ja još uvek "obrađujem" šta se sve dešavalo".

Talula je objasnila da je "pronašla drugu stranu svega toga" i da sada ima samo "ljubav za sebe i svoju porodicu."

Podsetimo, Talula je imala 8 godina kada se njena mama udala za zvezdu "Veselih sedamdesetih". Mur je u to vreme imala 40, a Kučer 25 godina. Brak bivšeg para trajao je šest godina, a glumac se postavio kao očuh Taluli i njenim sestrama Rumer i Skaut. On je inače navodno još uvek u kontaktu sa njima.

"Zaista se svesno trudim da ostanem u kontaktu sa devojkama", otkrio je Kučer, koji sada ima 45 godina, u podkastu Marka Marona WTF. "Volim ih i nikada neću prestati da ih volim, zar ne? I poštovati ih i navijati za njih."

Ešton Kučer navodno još uvek voli ćerke bivše žene.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, sve ovo uzelo se sa rezervom s obzirom na buran odnos sa Demi i šta je to učinilo devojčicama. Koliko je njihova veza bila toksična najbolje je opisano u njenoj biografiji "Inside out book", gde je otkrila brojne škakljive detalje koji nisu za one sa slabim želucem. 

Demi Mur i Ešton Kučer imali su turbulentan brak.
Shutterstock 

Njihov brak se raspao pod blicevima paparaca, dok su tabloidi redovno izveštavali o glumčevim stvarnim i izmišljenim aferama sa mladim manekenkama i problemima njegove supruge sa alkoholom i narkoticima, koji su je krajem 2012. i odveli na rehabilitaciju.

Kako je Mur istakla, upravo jedna od njenih najvećih greški koju je napravila je to što je pristala da ispuni tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru želju i da se upusti u seks utroje.

"Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška", rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".

Ešton ju je često terao na nezamislive stvari, kao što je da urinira po njemu, a kada bi, usled nemogućnosti da se psihički bori sa bizarnostima koje je radila zbog njega utehu potražila u alkoholu, on bi je kažnjavao tako što bi objavljivao na mrežama njene gole slike i fotografije na kojima je u lošem stanju. Na taj način ju je "učio lekciju", ali i neretko ucenjivao.

"Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa", rekla je Mur.

Zbog svega se njena zavisnost od alkohola otrgla kontroli, a posebno ju je dotuklo i kada je izgubila njihovu bebu iako ju je silno želela.

U isto vreme, Demi se udaljila od ćerki koje je dobila sa bivšim suprugom Vilisom, a zbog situacije sa Kučerom gotovo tri godine nije razgovarala sa Talulom.

Talula zbog Eštona nije razgovarala sa majkom.
Instagram 

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa otkrila je upravo u svojim memoarima ‘‘Inside, Out‘‘ najteži period svog odnosa sa slavnom majkom. Problemi su nastali dok se glumica borila sa zavisnošću od alkohola, što je nastalo kao posledica razvoda nakon Eštonove prevare.

"Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih vidjla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna", navela je Talula koja je od detinjstva patila od nedostatka samopouzdanja i psihičkih problema koji su ju doveli do anoreksije, od koje i danas boluje.

"Nisam razgovarala sa mamom skoro tri godine i za to vreme svaki Majčin dan pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti na njen dan, a meni je svaka takva poruka zadavala bol", dodala je Talula koja je danas u dobrim odnosima sa majkom ali je taj period ostao kao večni ožiljak.

Na sve to, nakon što se u medijima saznalo da je Talula preklinjala majku da ostavi Eštona, dok se još nisu znali detalji stravičnog zlostavljanja, ona je optužena da je "ljubomorna na Demi", pogotovo što "nije dovoljno lepa i ne može da smuva tako dobrog frajera", što je Talulu jako povredilo.

"Bio je to jedan jako težak period. Kako god, moja priča se promenila. Tokom odrastanja, shvatila sam da moram imati više razumevanja za svoju majku i sposobnost da oprostim", dodala je na kraju, a danas je u daleko boljim odnosima sa majkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!