Slavni glumac Brus Vilis povukao se iz javnosti nakon što se saznalo da boluje ne samo od afazije, već i od demencije koja je poprilično uznapredovala. Koliko je stanje loše najbolje se moglo videti po snimku koji je nastao za njegov rođendan, a na kojem se glumac ponaša poput deteta, unezvereno, i bez kontrole, a fanove je dodatno zabrinulo i to što mu fali zub. 

Brus Vilis već ima uznapredovalu demenciju.
Instagram 

Za sve ovo vreme paparaci su ga uslikali samo par puta kada bi se zaputio na kafu, međutim, Vilisova supruga oglasila se nekoliko puta moleći i javnost i fotografe da ne viču na glumca, čak i ako je to samo da ga pitaju kako je, jer ga na taj način remete. 

Brus Vilis često je bio pogubljen u javnosti.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada se povodom svega oglasila i Brusova ćerka Talula koja je i progovorila o počecima njegove bolesti, ali i znacima koji su se tada javljali, a koje su ignorisali svi. 

"Znala sam da nešto nije u redu duže vreme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagovanja, što je cela porodica pripisala holivudskom gubitku sluha", ispričala je Talulah i dodala da su mu često znali da govore da nešto kaže glasnije, a za sve su krivile film "Umri muški" koji ga je i proslavio.

Uskoro je Talula počela da misli da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva pa joj je sve postalo, kako ona kaže, ličnije. 

"Dobio je dvoje dece s mojom maćehom Emom Heming Vilis, a ja sam mislila da je izgubio interesovanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak se mučio sa lošom matematikom. 'Nisam dovoljno lepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca'", priznala je.

Talula je smatrala da je otac više ne voli.
printscreen/instagram/emmahemingwillis 

Izbegavala je znakove njegove bolesti

Otkrila je i kako je izbegavala znakove njegove bolesti, te da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Navela je i da je još jedan od razloga zašto je celu situaciju ignorisala to što se i ona u isto vreme borila s teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

Dok se Talula borila sa anoreksijom, njen otac se borio sa afazijom.
Instagram 

"Dok sam se ja borila s dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se borio u tajnosti", rekla je, te otkrila da ju je ubrzo sustigla misao da joj otac neće moći da govori na venčanju u budućnosti.

Ipak, Talula se oporavila pa sada sve svoje slobodno vreme provodi uz Brusa, kao i ostatak porodice, uključujući i njegovu bivšu suprugu Demi Mur, kao i ćerke Rumer i Skaut, i ćerke iz drugog braka Mejbel i Evelin.

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!