Od kako se saznalo da Brus Vilis boluje od afazije, a potom i od demencije, svet pomno prati svaki njegov potez. U prvi mah, slavni glumac često se mogao videti u javnosti, a onda su se njegova pojavljivanja proredila. Objašnjenje je dala Ema, Vilisova sadašnja supruga koja je zamolila paparace da "ne viču na njega", jer ga dobacivanjem remete čak i pri jednostavnim radnjama kao što je, primera radi, odlazak do omiljenog kafića po kafu. 

Brus vilis pati od demencije.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brusovo realno stanje videlo se i na proslavi njegovog rođendana. Glumac je bio dobro raspoložen, ali su njegovi pokreti bili neartikulisani, gotovo dečiji, a mnogima nije promaklo ni da mu fali zub.

Brus Vilis nema zub.
Instagram 

Da situacija nije sjajna dalo se primetiti i po određenim Eminim pitanjima poput: "Da li želiš sada da ugasiš svećice" i slično, čime se samo potvrdilo ono što je rečeno u prošlosti - da glumac ima dobre i loše dane, te da se nikada ne zna kako će reagovati, kao i da je njegov karakter sada drugačiji. 

Ipak, Vilis se svojski trudi da ostane priseban, pogotovo što će uskoro postati i deda, a i jer su njegove ćerke koje je dobio sa drugom suprugom još uek male, i potreban im je. 

Sada je Ema podelila još jednu emotivnu objavu, povodom rođendana ćerke Mejbel. Ona je napravila divan kolaž za uspomenama iz srećnih trenutaka u prošlosti, a obožavatelji su bili više nego ganuti,  što se najbolje da primetiti iz komentara koje su ostavljali na objave sa ovim fotografijama na društvenim mrežama. 

"Kako su ovo lepi i srećni momenti, velika je tuga što se Brus toga uskoro neće sećati. Ili se možda već ne seća svega toga. Srce mi se cepa kad pomislim da bi i meni moglo da se desi da zaboravim odrastanje moje dece", napisala je jedna od obožavetljki zvezde filma "Umri muški".

"Jaaaaoj. Koliko je ovo slatko. Ovo su neprocenjivi trenuci. Ovo je nešto najlepše u životu. Drži se Vilise. Nadam se da ćeš biti bolje", "Srećan rođendan devojčice. Čak i ako sve ovo tata zaboravi, ovo je podsetnik da te je stvarno voleo", "On neće zapamtiti ništa od svega ovoga. Baš, baš tužno", ređali su se komentari fanova, te ostaje samo da se nadamo da se situacija neće pogoršati u skorije vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija