Brus Vilis proslavio je 68. rođendan, a sada je i svet mogao da vidi delić same proslave. Najpre se na Instagramu oglasila njegova supruga Ema koja je podelila dva emotivna snmka kojima mu je čestitala.

"Dakle, danas je mom mužu rođendan. Počela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete da vidite, crveni su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobijam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Volela bih da imam. Ali moram da odgajam dve ćerke", započela je Ema.

"U životu jednostavno moramo da prihvatimo stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna. Tako se osećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam da pravim video sa njegovim snimcima i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim i za vas, znam koliko volite mog supruga. Hvala vam", poručila je na kraju.

Odmah potom objavila je i video koji su činili njihovi upečatljivi trenuci. 

"On je čista ljubav. On je tako voljen. Voleću ga zauvek. Srećan rođendan slatkišu. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će to osetiti njegova osetljiva duša Ribe. Hvala vam puno što ga volite i brinete o njemu", napisala je Ema uz novi snimak.

Sada se na Instagramu oglasila i Demi Mur, bivša supruga glumca i objavila video na kojem je on sa svom decom. Uglas su pevali pesmu, a Brus se sve vreme izmotavao. Bio je veseo i razdragan, ali snimak je ipak rastužio njegove obožavatelje.

Brus Vilis proslavio je svoj rođendan.
Instagram 

Fanovi su primetili na snimcima da Brus deluje da blago posrće i da se vide tragovi teške bolesti s kojom se bori, a uočili su i da mu nedostaje prednji zub.

Podsetimo, nakon afazije, Vilisu je dijagnostifikovana demencija, a njegova supruga Ema u više navrata je obaveštavala javnost o stanju glumca. Tako se saznalo da iako ima momente kada je "onaj stari", isto tako se često "gubi", zbog čega je Ema zamolila fanove i paparace da ne viču na Brusa, kojem je izuzetno teško da dođe na odredište i lako gubi koncentraciju. 

Brus Vilis proslavio je rođendan okružen ženom i decom.
Instagram 

Nažalost, njegovo novo izdanje bez zuba zabrinulo je sve koji su mišljenja da je došlo do nezgode, a primetno je i da je njegova supruga potrešena, kao i da sve vreme ispipava "teren".

"Ali kako ga pita, da li želiš da duvaš svećice sada? Da li primećujete kako sklanja tortu jer ne zna kako će reagovati. Demancija je tako okrutna bolest", "Zašto Vilis nema zub, šta se dogodilo", "Brus je čudan. Da, veseo je, peva, izmotava se, ali to više nije on, plače mi se kad ga vidim ovakvog", "Svaka čast porodici, vidi se da ga vole... ovo je pretužno za gledati"... ređali su se komentari.

Brus Vilis zabrinuo je sve.
Instagram 

Nije poznato još uvek šta je dovelo do toga da Vilis ostane bez zuba, a njegova porodica nije se oglašavala po tom pitanju. Ipak, jedno je sigurno - Brus Vilis teško da će ikada više biti onaj stari, ako je suditi po ovim snimcima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!