Druga supruga slavnog glumca Brusa Vilisa, Ema Heming, obratila se javnosti, a pre svega paparacima sa posebnom molbom nakon što je glumac snimljen pre nekoliko dana. Još tada se videlo da legendi Holivuda nije prijalo "škljocanje" aparata, zbog čega je sve vreme bio sa smrknutim izrazom lica, a Ema je otkrila poleđinu svega.

"Ako ste neto ko se brine za nekoga sa demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvesti nekoga u svet i voditi ga sigurno, čak i samo da biste dobili šoljicu kafe. Jasno je da postoji još puno prostora za edukaciju o tome. Dakle, ovo ide prema fotografima i snimateljima koji pokušavaju da dobiju ekskluzivu mog supruga. Držite se na udaljenosti", započela je supruga Brusa Vilisa na Instagramu.

"Znam da je ovo vaš posao, ali držite udaljenost. Molim vas, nemojte vikati na mog supruga, pitati ga kako je, što god. Jednostavno nemojte to raditi. Dajte mu prostora. Omogućite našoj porodici ili bilo kome ko je s njim taj dan da ga mogu sigurno odvesti od tačke A do točke B. To je moja objava za javnost", dodala je.

Brus Vilis je sve gore.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, porodica Brusa Vilisa nedavno je obratila javnosti sa zvaničnim saopštenjem o glumčevoj novoj dijagnozi, nakon što je prvobitno objavljeno da boluje od afazije. Sada je konačno otkriveno da slavno lice Holivuda boluje od demencije.

Kako prenose strani mediji, Vilis najveći deo vremena provodi sa sadašnjom suprugom Emom Heming, ali i sa bivšom ženom Demi Mur i decom. Izvor blizak porodici ističe da glumac najlakše prepoznaje upravo glas bivše supruge Demi, te se ona trudi da svakog dana razgovara sa njim, ne bi li i na taj način sprečila dalji razvoj bolesti.

Nakon nove izjave Eme, jasno je da se glumcu stanje pogoršava, što je dodatno rastužilo sve njegove fanove.

Brusu Vilisu se stanje pogoršava.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!