Brus Vilis uslikan je prvi put u javnosti nakon što se saznalo da boluje od demencije. Vesti o stanju slavnog glumca otkrila je porodica na društvenim mrežama, a sve je dodatno šokirala činjenica da se veliko ime Holivuda već "gubi", te da je sigurno da nikada više neće biti onaj stari. 

Kako prenose strani mediji, Vilis najveći deo vremena provodi sa sadašnjom suprugom Emom Heming, ali i sa bivšom ženom Demi Mur i decom. Izvor blizak porodici ističe da glumac najlakše prepoznaje upravo glas bivše supruge Demi, te se ona trudi da svakog dana razgovara sa njim, ne bi li i na taj način sprečila dalji razvoj bolesti.

Brus Vilis se već "gubi".
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog novonastale situacije, Vilis se retko pojavljivao u javnosti, ali su ga u toku jučerašnjeg dana paparaci ipak uhvatili tokom kafe sa prijateljima. Brusu se nije dopalo što ga fotografišu, te je sve vreme bio namršten. 

Glumac je bio u sportskom izdanju i nosio je kapu što mu je postao običaj otkad se penzionisao i saznao prvo da boluje od afazije, a onda i od demencije. Moglo se primetiti koliko izgleda starije i umornije kao, kao i da polako kopni, čak i kada se poredi sa nedavnim pojavljivanjima u javnosti. 

Pojedini izvori koji su se našli na licu mesta tvrdili su i da bi glumac stao, gotovo kao da ne zna gde ide, što je bilo tužno gledati, i gotovo je neverovatno koliko se brzo bolest razvija. 

I porodica je potvrdila da se stvari odvijaju brže nego što su mislili, iako čine sve da to spreče. "Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Bolno je gledati ga kako gubi bitku sa bolešću. Starijim ćerkama nedostaje stari Brus - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im duhovite savete", rekao je izvor.

Brus Vilis sve se teže snalazi sam.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Porodica ceni svaki trenutak. On je odlučan da ostane priseban što je duže moguće kako bi njegovo unuče imalo srećne uspomene na decu. Čvrsto je uveren da će bebi pružiti najbolje od sebe. Ima dana kada porodica ugleda starog Brusa, ali ti momenti kratko traju", otkrio je na kraju izvor detalje o zdravstvenom stanju glumca, i sada je jasno da onog Vilisa kojeg je svet zavoleo, polako gubimo zbog razorne bolesti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!