Pre dva meseca, svet je zatekla vest da se holivudska zvezda Brus Vilis povlači do daljnjeg iz glume. Razlog je dijagnoza afazije koja mu je postavljena, a zbog čega nije u stanju da zapamti tekst i ima problema sa kretanjem i pokretima.

Afazija je najčešće uzrokovana levim oštećenjem mozga, i deluje slično kao moždani udar, te ometa slušanje, pisanje, čitanje, govor... Može doći i do pogrešnog slaganja reči, te je jasno zašto je Vilis morao da se oprosti od glume.

Ova odluka nije lako pala ni njemu, ni njegovim obožavateljima, a nakon dijagnoze, glumca gotovo nije bilo moguće videti u javnosti sve do sada. On je snimljen u odličnom raspoloženju u jednom restoranu u Brentvudu, a društvo mu je pravio prijatelj.

Brus Vilis pojavio se u javnosti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U opuštenom izdanju uživao je u lepom danu i nije obraćao pažnju na paparace. Malo pre toga, njegova supruga Ema Heming (43) koja mu je ujedno i najveća podrška, objavila je snimak iz šetnje šumom, a Brus je delovao srećno i činilo se da uživa u njenom društvu.

Supruga Brusa Vilisa objavila je njhove fotke iz šetnje.
prinstscreen/instagram 

Međutim, mnoge su ove fotografije rastužile. Iako je Vilis u dobroj formi, čini se da je mršaviji nego inače, gotovo ispijen, što su i komentarisali po mrežama, a neki su ponovo izrazili žaljenje što glumačku veličinu više nećemo gledati na velikom platnu.

Brus Vilis dosta je smršao prema mišljenju fanova.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, njegova porodica, uključujući i suprugu Em i bivšu suprugu Demi Mur, nedavno su na Instagramu objavile Brusovo stanje. Afazija "utiče na njegove kognitivne sposobnosti", napisale su u saopštenju za javnost.

- Kao porodica želeli smo da podelimo da je naš voljeni Brus imao neke zdravstvene probleme i da mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na kognitivne sposobnosti. On će zbog toga napraviti pauzu u glumačkoj karijeri koja mu je značila mnogo - napisale su.

- Ovo je stvarno izazovno vreme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, saosećanju i podršci - dodale su, a još Brusovih fotografija iz dana kada je "harao" Holivudom i bio u punoj snazi, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Brus Vilis oprostio se od glume.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!