Iako je prošlo gotovo 23 godine od njihovog razvoda, Demi Mur i sada teško bolesni glumac Brus Vilis i dan-danas su u sjajnim odnosima. Ovo je možda jedan od retkih holivudskih parova koji je ovako nešto uspeo, a čuvena lepotica najveća je podrška Vilisu od kako se saznalo da boluje od demencije, te da se stanje iskomplikovalo. 

Brus Vilis boluje od demencije.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je bila i na njegovom rođendanu, a na Instagramu veoma često deli fotografije ne samo sa njim, već i sa njegovom novom suprugom.

Mur su u šali zvali "najboljom bivšom suprugom u Holivudu", a čini se da njoj to nikad nije smetalo, a i zašto bi? Svojim primerom pokazuje da i te kako postoje dobri razvodi, te da je sa bivšim partnerom moguće ostati u dobrim odnosima, pogotovo kada imate i zajedničku decu.

Demi Mur je veoma bliska sa Brusom i njegovom novom ženom i decom.
printscreen/instagram 

S obzirom na bliskost koja je vidljiva "iz aviona" mnogi nisu mogli da se ne zapitaju zašto je uopšte njihov brak i pukao, a odgovor je prilično iznenađujuć,  s obzirom da niko nije mogao ni da pretpostavi da je Brus zaista takav. 

Demi je napisala knjigu u kojoj je otkrila detalje iz svog života

U svojim memoarima iz 2019. godine, "Inside Out", Demi Mur je iskreno podelila svoje lične borbe, detinjstvo i veze, uključujući i brak sa jednim od najpoželjnijih muškaraca na planeti - Brusom Vilisom. Otkrila je detalje o njihovoj ljubavnoj vezi, poput toga kako su počeli da se zabavljaju i kako su odlučili da se venčaju, prenosi Kurir Stil.

Demi Mur je napisala knjigu u kojoj je otkrila detalje o svom životu.
Shutterstock 

Demi i Brus su ubrzo postali porodica

Demi i Brus su bili potpuno ludi jedno za drugim. Oboje su bili spremni da osnuju porodicu, tako da je Demi zatrudnela samo 4 meseca nakon što su se upoznali, tačnije - prve bračne noći.

Imaju 3 divne ćerke — Rumer, Skaut i Talulu. Ubrzo nakon toga, kada je Demi odlučila da se vrati na posao, ali on je imao drugačije ideje.

Voleo je da je kontroliše

Demi je bila spremna da se vrati na veliko platno, ali Brus je imao drugačije mišljenje. Želeo je da ostane kod kuće i bude majka sa punim radnim vremenom, govoreći: "Ovo nikada neće uspeti ako budeš radila. Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo je počela da radi. Napisala je u knjizi da je bila izmučena — da je on bio previše „naporan“ i da ju je kontrolisao, a ona je bila „buntovnica koja se nije dala".

Demi Mur kaže da je Brus Vilis voleo da je kontroliše.
Shutterstock 

Pokušala je da ispravi stvari

Brus joj je otežavao, insistirajući da ne mogu i da rade i da budu roditelji. Demi je pokušala to da izvede odvodeći svoju ćerku na set filma i stalno prilagođavajući svoj raspored kako bi se prilagodila rasporedu svog muža. Na kraju, Brus je odlučio da više ne želi da bude u takvom braku. Nije mogao da podnese pažnju koju je dobijala.

Sumnjala je da joj nije odan

Glumica se priseća: "Želeo je porodicu, ali je takođe žudeo za uzbuđenjem. U suštini, hteo je da radi šta je hteo. Imao je 36 godina, ubacite u sve to slavnu ličnost i novac. Matematika je jednostavna." A šta god je želeo, uključivalo je i odlazak u krevet sa drugim ženama. Barem je tako sumnjala Demi Mur. Mislila je da je Brus Vilis vara sa Džanuari Džons.

Proveli su dosta vremena odvojeno zbog posla, što je bilo protiv Brusovog pravila da ne rade u isto vreme. Njima bliski prijatelji otkrili su da su zahtevi posla, zajedno sa dužim periodima snimanja u različitim delovima sveta, opterećivali njihov brak.

Brus je jednom rekao: "Naše prijateljstvo se nastavlja. Institucija je ostavljena po strani", što su i dokazali poslednjih više od dvadeset godina. Sama činjenica da je on proveo kod nje u kući karantin i da su njegova sadašnja žena i Demi prijateljice govori dosta o tome.

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!