Od kako su se Vensan Kasel i 30 godina mlađa Tina Kunaki razveli, nisu se mogli videti zajedno ni na jednom javnom događaju. Doduše, glumac kog još zovu i "najružniji zavodnik" svojski se potrudio da joj oteža život, te se čak pojavljivao i na Nedeljama mode, iako ga, tokom čitavog braka sa Tinom, moda uopšte nije zanimala. Naprotiv. 

Tina je u jednom trenutku bilaostavljena gotovo bez izvora prihoda, jer se Kasel potrudio da joj svu podršku koju joj je davao i oduzme nakon što od nje nije uspeo da napravi domaćicu. 

Iako o razlozima razvoda nikada nisu pričali, šuškalo se da posrede dve stvari - navodno je glumac bio neveran i Tini kao i prethodnoj ženi Moniki Beluči, a sa druge strane, smetalo mu je što Tina putuje i provodi se sa svojim vršnjacima.

Vensan je bio neveran Tini.
- / SGP / Profimedia 

Ovako nešto ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je Kunaki imala jedva 19 kada je na Ibici upoznala Vensana koji je bio "friške razveden" od Beluči. 

Željna života, redovno je izlazila i provodila se, što je smetalo glumcu koji se na sve načine trudio da je "zbabi". Pričalo se i da su njegov odnos sa 30 godina mlađom Tinom teško prihvatile njegove ćerke iz prvog braka, no to su kasnije demantovale kada su postavljale zajedničke objave na mreže. 

Deva Kasel i Tina Kunaki su bliske.
Instagram 

Samo par meseci nkon razvoda, Vensan je našao novu, pogađate, ponovo 30 godina mlađu devojku, a novopečeni par je nedavno viđen zajedno. Sa njima je bila i Amazoni, ćerkica koju je dobio sa Kunaki. No, po fotografijama se dalo zaključiti da iako Deva i njena sestra Leoni poštuju izbor njihovog oca, čini se da nisu preterano oduševljene ovim odnosom, te na njihovom licu nije bilo osmeha dok su bili zajedno. 

Deva i Leoni Kasel nisu oduševljene izborom njihovog oca.
JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe se pisalo i da "Deva krade posao Kunaki", koja se sada više bavi influenserskim poslom, a ne modelingom kako je to nekada primarno želela. 

Međutim, da je istina ipak malo drugačija dalo se primetiti pre nekoliko dana kada su se pastorka i bivša maćeha srele na Nedelji mode.

Deva Kasel i Tina Kunaki srele su se na reviji.
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Pročitajte još: ĆERKA NAJLEPŠE ŽENE KRADE POSLOVE MAĆEHAMA: Dok "gola ljubavnica i neuspela domaćica" mole za hleb, ONA lepša od boginje

Tina i Deva raspoloženo su pozirale fotografima, a poznato je Tina pratila brojne revije koje je nosila njena nekadašnja pastorka.

Devu podržava Tina.
Instagram 

Jasno je da porodična drama nije uticala na njihov odnos, te da su veoma bliske, iako je Deva dovoljno velika da može da odluči sa kim će se viđati i družiti, ma koliko da se to možda ne dopada njenom ocu. 

Mnogi su komentarisali, kada su se pojavile fotografije njih dve, da "Vensanu neće bti dobro", te da je "njegova ćerka jasno pokazala koga podržava", kao i da mu "gori šamar od ovoga ne treba".

Instagram Deva Kasel, ćerka Monike Beluči

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!