Teško da je ijedna boja kose napravila toliki bum među ženama kao što su to ponovo učinili tonovi crvene. Iako se mislilo da su riđe nijanse otišle u zaborav nakon 2022, čini se da nam je ova 2024. demantovala, te sve više devojaka prelazi u tabor "crvenokosih".

Od smeđih sa riđim prelivom, preko strawberry blonde pa sve do copper tonova, jasno je da je crvena pobednica proleća, a Instagram feed prepun je primera koji nas navode da odmah zakažemo termin kod frizera.

Razlog nije teško pogoditi - osim što daju zavodljiv, vamp izgled, u isti mah daje licu mladolikost, što je veliki plus.

Zanimljivo je i da je upravo brojnim muškarcima riđa jedna od najomiljenjih boja kose na ženama, što je takođe bitno nekim devojama.

Bitno je da naglasimo da crveni tonovi dobro izgledaju nevezano za baznu frizuru ili teksturu kose. Sjajna su kombinacija sa bob i lob frizurama, sa stepenastom kosom, dugim ili kratkim stilovima, te ih imajte u vidu ukoliko ste raspoloženi za promenu boje kose.

A nijanse koje su trenutno "hot", pogledajte u nastavku:

Burgundi

Strawberry blonde

Kesten

"Prirodna" riđa

Riđi pramenovi

Cooper balayage

Duboko crvena

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

STEPENASTO ŠIŠANJE NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE 50+ TikTok/bishop_branding

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!