Teško da je ijedna boja kose napravila toliki bum među ženama kao što su to ponovo učinili tonovi crvene. Iako se mislilo da su riđe nijanse otišle u zaborav nakon 2022, čini se da nam je ova 2024. demantovala, te sve više devojaka prelazi u tabor "crvenokosih".

Od smeđih sa riđim prelivom, preko strawberry blonde pa sve do copper tonova, jasno je da je crvena pobednica proleća, a Instagram feed prepun je primera koji nas navode da odmah zakažemo termin kod frizera.

Razlog nije teško pogoditi - osim što daju zavodljiv, vamp izgled, u isti mah daje licu mladolikost, što je veliki plus. 

Zanimljivo je i da je upravo brojnim muškarcima riđa jedna od najomiljenjih boja kose na ženama, što je takođe bitno nekim devojama. 

Pročitajte još: NAJLEPŠA BOJA ZA ONE KOJE ŽELE DA POSTANU RIĐOKOSE ALI NEMAJU HRABROSTI: Meki preliv koji daje vamp, sexy izgled

Bitno je da naglasimo da crveni tonovi dobro izgledaju nevezano za baznu frizuru ili teksturu kose. Sjajna su kombinacija sa bob i lob frizurama, sa stepenastom kosom, dugim ili kratkim stilovima. 

A kada je reč o nijansama, pogledajte koje boje su u fokusu bjuti zaljubljenica.

Strawberry nijanse

Copper tonovi i pramenovi

Riđa

Copper balayage

Boja vina

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako radi šampon za suvo pranje kose koji se aktivira pri znojenju? TikTok/batiste

Izvor: Wanted J. S.