Kada je reč o trendovima za 2024, čini se da će ova godina definitivno biti u znaku pramenova, bikolorne kose, zagasitih, gotovo strawberry tonova plave i razumljivo, riđe.

Zapravo, slobodno možemo reći da od svih, crvene nijanse su te koje prednjače. Dovoljno je da prelistate feedove društvenih mreža da shvatite da su se copper tonovi vratili na velika vrata, što potvrđuju i slavne dame sa svetske i domaće scene koje su svoju kosu prefarbale u riđe tonove.

Tonovi crvene i bakarne definitivno su u vrhu trendinga, a naročito ako su u kombinaciji sa #1 frizurom - "rejčelkom". 

Stepenovana kosa već neko duže vreme je "must" u salonima, a njenoj popularnosti doprinosi i to što svima dobro pristaje i što se lako stepenuje. 

Pored toga, "lejerovana" kosa skida i godine sa lica i daje mladalački vibe, imale 25, 35, 55 ili 65 godina. 

U isti mah, ovakve frizure sjajno "trpe" različite stilove farbanja, te bilo da birate da kosu potpuno prefarbate u riđe tonove ili da izvučete pramenove ili balajaž, budite sigurni da ćete uvek izgledati sjajno.

Zanimljivo je i da je upravo brojnim muškarcima riđa jedna od najomiljenjih boja kose na ženama, a kada na to dodate i jednu od najlepših frizura godine jasno je da je kombo čista desetka.

Riđa kosa je hit u 2024.
instagram/rafaella.galvaoo, instagram/ruivosdobrasi 

Pročitajte još: ZALJUBLJENI SMO U NOVU BOJU KOSE SARE JO: Svaku ženu pretvara u fatalnu zavodnicu kojoj nijedan muškarac ne može odoleti

No, bitno je da naglasimo da su, ukoliko se još uvek razmišljate da li treba da pređete u tabor crvenokosih, u trendu sve nijanse, počev od smeđih sa riđim prelivom, preko strawberry blonde pa sve do copper tonova. 

Tako da možete da eksperimentišete sve dok ne pronađete svoju idealnu nijansu ili stil, a u nastavku pogledajte neke primere koji će vam pomoći da se lakše odlučite za savršenu frizuru.

Strawberry nijanse

Copper pramenovi

Riđa

Copper balayage

Bakarne i "wine" nijanse

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novi, poboljšani recept sa ruzmarinom za rast kose TikTok/jennyxo_x

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!