JEDINA NIJANSA ZBOG KOJE SE SE I PLAVUŠE I BRINETE ODREKLE SVOJE BOJE KOSE Srušila je trending i priznajemo - nema lepše

Ukoliko prelistate feed i pitate bilo kog frizera za najpopularniju boju kose ove jeseni i zime, svi će vam reći isto - crvena i nijanse iste.

Crvena boja kose je hit jeseni i zime, svi samo nju žele
instagram/rafaella.galvaoo, instagram/ruivosdobrasi 

Ukoliko vratite film, setićete se da je crvena boja kose bila apsolutna vladarica 2022. godine, međutim, nakon kratkog zatišja, neodoljive tople nijanse ponovo su se vratile u salone, i bira ih sve više devojaka. 

Od smeđih sa riđim prelivom, preko strawberry blonde pa sve do copper tonova, jasno je da je crvena pobednica sezone 2023/2024, a Instagram feed prepun je primera koji nas navode da odmah zakažemo termin kod frizera

Koliko su crveni tonovi popularni svedoči i to što je "zakleta plavuša", slavna influenserka Meredit Daksburi odlučila da pređe u tabor riđokosa. 

Naravno, bitno je napomenuti da crveni tonovi, baš kao i plave nijanse, zahtevaju posebnu negu kako bi kosa ostala meka i nežna. 

Ukoliko odlučite da se prefarbate u bakarne tonove, preporuka je da koristite šampone za taj tipe kose, a u održavanje boje između farbanja mogu vam pomoći regeneratori u boji koji će vratiti sjaj i izgubljeni pigment. 

Kada je reč o izboru boja, trenutno je nešto veći akcenat na svetlijim riđim tonovima, iako se ne daju ni zagasitije crvene nijanse, te je tako Christmas copper jedna od najtraženijih trenutno. 

Koju god da izaberete, nećete pogrešiti, a u nastavku pogledajte varijacije riđih koje su nam ukrale srca i zbog kojih zaista kažemo da ne postoje lepše boje kose.

Pročitajte još: BOJA KOSE KOJA JE SRUŠILA TRENDING NA TIKTOKU: Sada je i zvanično - ovo je definitivno najtraženija nijansa za 2023.

Bonus video:

NOVA FRIZURA PODMLADILA ŽENU ZA 10 GODINA Instagram/holly_styleshair

Ovo ne smete propustiti
2 · Reaguj
 1