Nema sumnje da je bob frizura hit i ove 2023. godine. U salonima se traže najrazličitiji stilovi, počev od blunt, pa sve do stepenovanih, ali sigurni smo da niste znali da neke frizure mnogo bolje pristaju brinetama, nego plavušama. 

Dok plavuše moraju da vode računa kako ne bi sa bob frizurama izgledale "tetkasto", brinete imaju daleko širi izbor, a određeni stilovi bukvalno vizuelno skidaju godine s lica.

Mi smo izdvojili 8 najpopularnijih verzija boba koji su, prema mišljenju stručnjaka, idealni za brinete, i koji će vašem licu dati svežinu i učiniti da izgledate mladolikije.

1. Blago stepenovan bob sa šiškama

Blago stepenovan bob olakšaće stilizovanje, a šiške do obrva daće licu mladolikiji izgled. Sa ovakvom frizurom dovoljno je da kosu blago nagužvate sa malo pene i spremne ste za polazak. 

2. Blunt bob

Blunt bob je frizura koja je bezvremena. Uvek će biti jedna od najelegantnijih i najlepših i gotovo da nema žene kojoj ne stoji. Najlepšu formu ima kada je tik iznad ramena, jer je onda možete nositi ravno feniranu, uvijenu, pa čak i vezanu u rep. 

3. "Rachel" bob

Ljubitelji "Prijatelja" sigurno se sećaju frizure Dženifer Aniston koja se vratila na beauty radar u novom ruhu. Neodoljivi stepenovani bob instant skida godine i naglašava jagodice. 

4. Blunt šiške

Ravne, odnosno blunt šiške sjajan su način da bilo koji bob učinite još lepšim. Šiške dokazano skidaju godine sa lica, a duži, ravni stilovi daće vašem licu "duh" devojčice.

5. Wispy Lob

Wispy Lob je duži stil boba sa "iskrzanim" krajevima. Ovaj lejerovan stil dobija se tako što se frizura oblikuje žiletom, i najbolje izgleda na talasastoj kosi ili vlasi koja ima teksturu, a stilizuje se sa malo pene.

6. Italian bob

Još jedan stil koji savršeno izgleda na tamnoj, smeđoj kosi. Krasi ga srednja dužina i duge, curtain šiške. Romantična frizura koja će istaći sve najlepše na vašem licu.

7. Angular bob

Ovaj stil savršeno izgleda na tamnoj kosidok plavuše često može da učini starijim. Zato je jedan od onih koji je idealan za brinete jer kod njih daje drugačiji utisak. Ovaj stil je idealan sa ravnom kosom, a bobo sečen pod oštrim uglom naglasiće vaš tanak vrat i srednji deo lica, a posebno dobro izgleda sa upečatljivim aksesoarima.

8. Asimetrični lob

Na samom kraju, još jedan bezvremeni stil. Asimetrični dugi bob sa lejerovanjem baca akcenat na duge šiške, a stepenovana frizura sjajan je izbor kada želite da izgledate svežije i mlađe.

Pročitajte još: 4 TRENDY FRIZURE ZA JESEN/ZIMU 2023: Ako se spremate za važan događaj, pokažite ove stilove vašem frizeru

Bonus video:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer