BOB NATAŠE BEKVALAC JE SVE ŠTO NISTE NI ZNALE DA VAM TREBA: Žene 40+ će ga obožavati - izgledaće kao da ponovo imaju 25

Nataša Bekvalac pokazala je novu frizuru, a najbolje od svega je to što sa ovim bob stilom žene od 40 izgledaju kao da im je 20.

Bob frizura zbog kog će žene od 40 izgledati kao da im je 20
ATA Images/Antonio Ahel 

Nema sumnje da su bob frizure glavni trend i ove sezone. No, za razliku od prethodnih godina, kada su se nosile ultrakratke varijante, sada su traženiji duži stilovi, odnosno lob frizure.

Takođe, ni blunt, odnosno ravno šišanje nije toliko popularno, koliko se traži tekstura koja vizuelno daje na volumenu i ističe lice na najlepši način. 

Da dobar bob zaista može da skine godine sa lica pokazuje i nova frizura Nataše Bekvalac, koja se na jednom prestoničkom događaju pojavila sa kosom do ramena, blago stepenovanom. 

Nataša Bekvalac sa bob frizurom.
ATA Images/Antonio Ahel 

Lob sa teksturom ne samo što je Natašinom licu dao potrebnu svežinu, već je i učinio da izgleda mlađe i poletnije, zavodljivije. 

Zanimljivo je da su bob frizure veoma često izbor damama koje imaju preko 40, dok mlađe žene neretko biraju stepenaste duže frizure, tako da je lob Nataše Bekvalac savršena kombinacija ta dva. 

Nataša Bekvalac sa novom frizurom koja je sinom za eleganciju.
ATA Images/Antonio Ahel 

Dužina nije prekratka, te je samim tim lakše stilizovanje - možete ga fenirati na ravno, uviti, prelomiti peglom. 

Volumen možete dobiti i velikim viklerima, a u danima kada ste u žurbi i nemate vremena da kosu sređujete, jednostavno je možete vezati u rep ili punđicu

Lob sa teksturom izgleda dobro upravo jer ima i manje lejere koji su ključni u tome da frizura izgleda dobro i bez feniranja, a u nastavku pogledajte još neke primere popularnog stila.

Možda će vas zanimati da pročitate i: 3 BOB FRIZURE KOJE SE NAJBRŽE STILIZUJU: Zaboravite na kašnjenje i sate provedene ispred ogledala uz ove moderne stilove

Bonus video:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši