Čuvena novosadska "barbika" Nataša Bekvalac prepoznatljiva je po dugoj, plavoj kosi. Iako je na nastupima i slikanjima često sa ekstenzijama, njena prirodna dužina je iznad linije grudi, a lepa pevačica najčešće je blago uvija. 

Baš iz tog razloga, iako nam se činilo da je Nataša ravno ošišana, promakli su nas mikro lejeri, odnosno blago stepenovanje koje je njenoj kosi dalo "život" i učinilo kosu gušćom, sa više volumena. 

Njena frizura jasno se vidi na poslednjim fotografijama i snimcima na kojima nije isfenirana, ili je fenirana na ravno, a ovakav stil šišanja idealan je za one koji vole klasične frizure, ali ipak žele da dodaju dašak volumena blunt rezovima. 

Duge curtain šiške samo su dodale romantičnu notu stepenovanom stilu i naglasili crte lica lepe pevačice, a blago stepenovanje posebno je primetno kada se pevačica okrene s leđa ili sa strane. 

Mikro lejerovanje uvek se preporučuje onima koji preferiraju ravne rezove baš iz razloga što daju oblik frizuri i kada nije isfenirana, a s obzirom da je razlika između dužine pramenova mala, nećete imati problem ukoliko danas-sutra poželite da promenite frizuru. 

Ukoliko je mikro stepenovanje nešto što vam zvuči primamljivo, pogledajte primere sa različitim dužinama kose koje možete sledeći put odneti svom frizeru.

Bonus video:

KAKO NAPRAVITI PUNĐU AKO NEMATE DUGU KOSU Instagram/hairtips.diy