Ukoliko ste neko ko nema vremena da troši sate i sate na kosu dok ispred ogledala pokušava da dobije rezultat sličan kao u salonu, već vam treba frizura koja će izgledati dobro, maltene od kako se probudite, jako je bitno da izaberete odgovarajući stil.

Sa pravim izborom frizure možete proći uz minimalan napor, a da i dalje izgledate savršeno, a upravo ovde apsolutno dominiraju kraći stilovi.

Donosimo vam 3 trendy predloga koji su izglasani kao najzahvalniji za brzo stilozavanje kose, a samo je na vama da odaberete onaj koji vam se najviše dopada i uklapa u vaš stil.

1. Asimetrični bob

Lista frizura koje su spremne za par minuta ne bi bila kompletna bez asimetričnog boba. Ovaj stil krasi lep, elegantan oblik, a blagi stepen daje mu punoću kao što je to vidljivo na primeru Rose Byrne.

Dovoljno je da prođete kroz kosu velikom okruglom četkom par puta za elegantnije izdanje, ili pak da ga nagužvate prstima sa malo pene za casual, chic look.

2. Okrugli bob

Ukoliko nosite razdeljak na sredini glave, tupi, okrugli bob idealan je izbor za vas. Idelna dužina je malo ispod brade, a ovakav stil idealan je za one koji imaju prirodno ravnu kosu ili blago talasastu.

3. Ultrakratki bob

Bob je definitivno najpopularnija frizura poslednjih godina, a ultrakratke varijante podjednako su u fokusu kao duže. Ipak, ukoliko ne želite da nosite pixie, a opet, niste ni za klasičan bob, ultrakratki stilovi mogu biti idealno rešenje. Nagužvajte zadnji deo sa malo gela ili pene i spremni ste za polazak.

Bonus video

Kako do bob frizure sa više volumena TikTok/thegreylayers