Nova sezona znači novu priliku da promenite boju kose i isprobate drugačiji izgled. Ako ste raspoloženi da eksperimentišete sa svetlijom ili tamnijom nijansom kose i pitate se koje će boje biti u trendu ove jeseni - nastavite da čitate ovaj tekst. Podsećamo na to da nikada ne bi trebalo da se osećate prinuđenim da pratite trendove, već je ovo samo predlog koji može da posluži kao beauty inspiracija za jesen 2023.

Ovo su 3 trendi boje kose za jesen 2023. koje pristaju gotovo svima:

1. Brineta sa zlatnim odsjajem

Poznata i kao dimenzionalna brineta, ovo je nijansa zlatne boje koja dodaje toplinu i bogatstvo kosi i može upotpuniti mnoge tonove kože. Možete dodati nekoliko karamel i tamnijih tonova smeđoj kosi i prilagoditi ih tako da istaknu boju vaših očiju.

.jpg
Instagram 

2. Crvena

„Crvena“ nije boja – to je spektar koji se sastoji od nijansi koje su raznolike od strawberry blonde, preko cherry cole i svega između. Nije neuobičajeno da se crvena pojavi kada se temperature spuste - ona je definitvno jedan od jesenjih favorita u farbanju kose. Ali ove sezone možete očekivati da će dominirati toliko različitih nijansi crvene, uključujući narandžaste tonove i tamnije bordo boje.

cherry cola crvena kosa.jpg
Instagram 

Ako vas zanima crvena, jedna od najtoplijih boja koju sada možete isprobati je bakarna, koja možete videti na zvezdama poput Megan Fox i Kendall Jenner.

3. Puterasto-plava

Ako imate plavu kosu i želite da pronađete novu varijantu vaše omiljene boje, dodajte nekoliko toplih pramenova da biste stvorili „puterasto-plavu“ boju kose. Ova nijansa može učiniti vašu plavu boje kose još svetlijom, ali je lakša za održavanje od platinaste plave. Nose je poznate ličnosti poput Kate Hudson i Rite Ore.