Sigurni smo da se većina žena našla makar jednom u onoj situaciji - spremne ste za grad, sredile ste kosu, no, dok ste se okrenuli, završili šta je trebalo, frizura kao da je splasnula

Džabe i feniranje, i tapiranje, "izvlačenje" kose od korena, vikleri... vaša kosa kao da je zaboravila šta znači reč volumen. 

No, ovako nešto može biti rešeno gotovo istog trenutka, u roku od par minuta i to jednim proizvodom. Reč je o puderima za volumen koji su i napravljeni da kosi vrate teksturu i izdignu je od korena. 

Puder za volumen čini kosu gušćom.
instagram/ evgenia.revenko 

Najbolje od svega je i to što, čak i ako vaša kosa "splasne" u toku večeri, sve što treba da uradite da biste vratili formu je da je protrljate i voila, efekat isfenirane kose iz salona je tu, čak i ako imate retku ili tanku vlas. 

Koliko je efekat pudera za volumen dobar pokazala je i jedna devojka na TikToku, koja je na svoju kosu nanela malu količinu, protrljala je i instant je dobila prelepu frizuru kao da se upravo vratila sa feniranja. 

Razlika pre i kasnije je zaista neverovatna, i to u roku od minut.

Kako radi puder za volumen
tiktok/shades_and_braids 

Pročitajte još: 3 DETOX ŠAMPONA KOJA INSTANT DAJU VOLUMEN: Dubinski čiste teme i daju kosi izgled kao iz salona

No, iako su puderi za volumen sjajno rešenje kada vam treba lepa frizura i prividno gušća, odnosno bujnija kosa, bitno je napomenuti da ih ne treba koristiti svakog dana, već samo u prilikama kada vam je to potrebno. 

Takođe, bitno je da ne preterujete sa proizvodom, jer je zaista potrebna minimalna količina, a devojke sa tamnijom kosom samo treba da dobro utrljaju puder kako se ne bi video na kosi. 

Svakako, ovo je proizvod koji treba da se nađe na vašoj kozmetičkoj polici, a u nastavku pogledajte koje sve možete naći u Srbiji, kao i po kojoj ceni.

dm Otkrivamo vam najbolje pudere za volumen kose.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novi, poboljšani recept sa ruzmarinom za rast kose TikTok/jennyxo_x

Izvor: Wanted J. S.