Nije tajna da neke od najpoznatijih i najbogatijih Srpkinja žive u velelepnim domovima koji odišu luksuzom. Iako mnoge od njih kriju od javnosti detalje svog života, druge rado dele na društvenim mrežama kako izgledaju kuće koje su uredile po sopstvenom ukusu, a mi vam donosimo ukoliko vas zanima kako izgledaju njihovi domovi, bacite pogled na fotografije u nastavku.

Emina Jahović

Emina Jahović uredila je dom po svojoj želji.
Instagram 

Emina neretko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu.

emina jahović uživa u minimalističkim detaljima u domu.
Instagram 

Njen stan sa pogledom na Bosfor odiše svetlim tonovima, a svaki detalj pažljivo je izabran.

Emina Jahović ima stan sa pogledom na Bosfor.
Instagram 

Sve to dopirnosi da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svetlosti, što možete i videti na fotografijama u galeriji u nastavku.

Instagram Stan Emine Jahović

Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor. 

Ipak, najlepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina verovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

Kada je uređivala dom, pevačica kaže da je o svemu vodila računa.

- Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su sveće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručavanje i čaše za svaku priliku. Udobne i lepe posteljine kao i osvetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju - rekla je svojevremeno Emina.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša često pokazuje detalje velelpnog doma.
pritnscreen/instagram 

Jelena Karleuša pažljivo je birala svaki detalj velelepne vile na Dedinju, a snimci njenog doma retko koga bi ostavili ravnodušnim. 

Njen dom procenjuje se na 2.5 miliona evra i uređen je po poslednjoj modi i slobodno možemo reći, u rangu je sa vilama svetskih zvezda.

"Ova kuća i mediteranski vrt poseduju nešto što sam tražila čitavog života, a to su savršena energija i apsolutni mir. Pogled na Košutnjak je nestvaran i prosto lekovit. Zvukovi grada se ne čuju, imate utisak da ste na moru jer tu je čak i miris smole koji dopire sa naših starih borova. Najlepši deo kuće je ogromna terasa koja gleda na vrt, bazen i zalazak sunca. Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Ima dosta elemenata od drveta i mermera. Meni je protok energije vrlo bitan i sve radim po osećaju, pa je to bio slučaj i sa opremanjem životnog prostora. Izuzetno osećam kada neki zid, boja ili element prekidaju protok energije i svetla, pa se rukovodim isključivo time. Mene pomodarske stvari ne interesuju. Kuća se pravi prema onom ko u njoj treba da živi i bude srećan. Ovde ko god uđe oseti mir, spokoj i lepu energiju. Eto, taj stil preovladava", otkrila je Jelena Karleuša za Hello, a još fotografija njenog doma pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Vila Jelene Karleuše

Jelena Bin Drai

Jelena Bin Drai uživa u ogromnoj kući.
Instagram 

Bivša srpska misica Jelena Bin Drai godinama već živi u Dubaiju sa suprugom, arapskim biznismenom, šeikom Saidom bin Draijem.

jelena bin drai živi u luksuznom domu kraj plaže.
Instagram 

Za njega se udala 2008. godine, a u braku su dobili čak četvoro dece.

jelena bin drai ima fantastičan dom.
Instagram 

Njihov životni prostor obiluje modernim i raskošnim nameštajem u kom preovlađuje bela boja, a nekadašnja misica često pokazuje i kako joj izgleda dvorište, u kome voli da se opušta.

jelena bin drai uredila je dom tako da preovlađuju svetli tonovi.
Instagram 

Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u sopstvenom dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na pogledu.

Instagram Jelena Bin Drai kuća

Ivana Berendika

Ivana Berendika može da se pohvali fantastičnom vilom.
printscreen/instagram 

Nekada jedna od najpopularnijih manekenki u našoj zemlji tokom devedesetih, u srećnom je braku sa jednim od osnivača Gugla, ali domaćoj javnosti ostala je upamćena i kao jedna od pevačica grupe Models. Ipak, nakon udaje, svoj život poprilično drži van svetla reflektora, te se na mrežama ne može danas naći mnogo toga o njenom životu.

Ivana danas živi na relaciji Njujork-Majami, te tako ona i njen suprug imaju raskošnu vilu u Majamiju, ali u Njujorku stan. Ivana u svom privatnom okruženju očigledno voli efektne detalje i boje, poput zanimljivih podova, ali i raskošnih plakara za odeću i druge sitnice.

"Kuća koju smo sagradili je van svih stereotipa, vrlo je mala i krajnje jednostavna. Vodili smo se željom da imamo svoju kolibicu na pesku, koju ćemo uvek rado ustupiti prijateljima koji imaju ljubimce ili malu decu, a da niko od nas zbog toga ne trpi stres. Podovi su urađeni tako da ih je lako očistiti, a gotovo svi zidovi, pa i oni koji odvajaju kupatila su u staklu“, otkrila je Ivana za „Hello!“ dodavši da se iz njihovog doma vidi najlepši zalazak sunca na svetu.

Ivana i Tomas su birali funkcionalnost, pa su otkrili da u njihovom domu ne postoji nijedna prostorija koja je višak.

"Vodila sam se modelima tai-čija i kvikonga. To podrazumeva otvoren prostor sa što manje stvari, nameštaja, a pogotovo nepotrebnih ukrasa. Apsolutno sam uverena da je od estetike, cene i drugih manje važnih stvari mnogo bitnija emocija koja vas vezuje za određeni predmet, odnosno uspomena i energija koju nosi“, otkrila je Ivana.

Nataša Bekvalac

nataša bekvalac uredila je stan po poslednjoj modi.
Instagram 

Nataša je nekoliko meseci renovirala svoj stan i opremila ga po poslednjim trendovima - u njenom domu dominiraju zemljani tonovi - bež, bela i braon.

U centralno mesto Natašinog stana postavljen asimetričan trepezarijski sto na kojem ovalnu belu ploču s jedne strane drži efektno postolje od rustikalno obrađenog mermera, kao i retro stolice. Pažnju privlači i prelepi beli kamin modernog minimalističkog dizajna. Lusteri, minimalističke vaze i zelenilo upotpunili su prostoriju.

Natašina dnevna soba je u skandinavskom stilu – u neutralnim tonovima, sa fokusom na udobnost, dok tri lustera privlače veliku pažnju.

Jelena Đoković

Jelena Đoković često pokazuje detalje prelepog doma.
pritnscreen/instagram 

Dom Jelene i Novaka Đokovića u Monte Karlu važi za jedan od najluksuznijih na listi, a neka procena je da sama vila i imanje vrede oko šest miliona evra.

Zapravo, bračni par Đoković poseduje nekoliko nekretnina, ali ova sa fantastičnim pogledom na more na more definitivno je jedna od najlepših. 

Novak i Jelena su svoj dom prilagodili mališanima i potrudili se da deci bude što udobnije i da tu imaju sve što im treba.

Klinci imaju svoj kutak za igranje, svoju biblioteku, pregršt igračaka, ali i kutak za opuštanje za celu porodicu, kraj bazena.

Jelena Đoković je pokazala i kako izlgeda njena kućna kancelarija, u kojoj je uvek i zdrava hrana nadohvat ruke. Tu je i prostrana biblioteka, budući da je Jelena poznata kao strastvena ljubiteljka knjiga.

Youtube Pogledajte kako izgleda unutrašnjos vile Novaka Đokovića u Španiji.

Anika Božić

Anika Božić ima vilu okovanu zlatom.
Instagram 

Lepu manekenku Aniku Božić prozvali su "arapskom princezom" nakon udaje za milijardera Jusufa Al-Sarraja, a njen dom prepun je skupocenih komada i detalja od zlata.

Manekenka ima dva mesta stanovanja, u Parizu, gde ima stan u centru grada, i u Egiptu, gde poseduje kuću na samoj plaži.

Anika često objavljuje fotografije iz svog kupatila, koje je u mermeru, ali ni drugi delovi raskošnog doma nisu ništa manje luksuzni.

Takođe, ne smemo zaboraviti na fantastičan vrt i bazen odakle često postavlja snimke i fotografije.

A još fotografija njenih domova pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Anika Božić

Nina Seničar

Nina Seničar moderno je uredila dom.
pritnscreen/instagram 

Glumica i voditeljka Nina Seničar već godinama živi u inostranstvu, a nakon Italije izgradila je svoju sreću u Americi gde je i upoznala supruga, slavnog glumca Džeja Elisa.

Nakon rođenja ćerkice, par je odlučio da se preseli u veću kuću i to u istorijskom kvartu Los Anđelesa, poznatom po raskošnim predratnim vilama.

Kuća Nine Seničar je u istorijskom delu Los Anđelesa.
MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njihov dom procenjuje se na oko 4 miliona dolara, a nekretnina poseduje i bazen ispred kuće, dobro ušuškan u zelenilo i zaštićen visokom živom ogradom.

Zanimljivi su i bioskop na otvorenom, soba za bilijar sa klavirom, mala spa-oaza, prostrane terase sa pogledom na holivudska brda i salon sa velikim kaminom i ogromna kuhinja odakle se Nina često javlja pratiocima.

Ana Ivanović

Dom Ane Ivanović odiše svežinom.
Instagram 

 Ana i Bastijan sa sinovima Lukom i Leonom uživa u prostranom domu, okruženom velikim dvorištem, koje uključuje teniski teren, fudbalski teren i teretanu.

U prostranoj kući dominiraju svetli tonovi, poput bele, krem i sive boje, kako bi prostor i vizuelno izgledao veće. Ujedno, nameštaj je masivan, luksuzan, ali ga ima veoma malo i sve je praktično uređeno i prilagođeno svojoj svrsi.

Anina spavaća soba je u mirnim bež tonovima, sa masivnim bračnim krevetom, i velikim ogledalom, pred kojim se teniserka sređuje za posebne prilike.

Da bi ostali u dobroj formi, uprkos tome što su na svoje sportske karijere stavili tačku, Ana i Bastijan u kući imaju i teretanu u kojoj redovno treniraju.

Prostrano dvorište je Anina oaza mira, gde praktikuje jogu, čita knjige i sređuje svoje misli, a detaljnije fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Anina i Bastijanova vila

Ema Cepter

Ćerka najbogatijih Srba u više navrata pokazala je detalje doma u kojem živi, i slobodno se može reći da je samo njena soba veličine prosečnog stana "običnih ljudi" u Srbiji.

Ema nikad nije krila da uživa u luksuzu, a svaki detalj pažljivo je dekorisan i uređen.

Minimalistički, prostrano, u svetlim tonovima, tako bi najlakše opisali njen dom koji se može videti na Instagramu. 

Ali se, ukoliko bacite pogled na njen profil, mogu videti i detalji drugih nekretnina koje su u vlasništvu njene porodice, a koje, kao na narednom primeru, poseduju i ogroman bazen i slično.

Đina Džinović

Mlada influenserka i ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, a na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Moderno zdanje poseduje i bazen, a svaki deo pažljivo je dizajniran i po poslednjim trendovima.

Inače, kako su pisali domaći mediji, u ovaj projekat pevač je uložio oko dva miliona evra, a radovi su trajali gotovo četiri godine jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je pevač pričao i javno.

đina džinović živi u kući koja je nalik na hotel.
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Razlog što je vila građena laganim tempom je što se u njoj nalazi veliki broj zahtevnih detalja, kao i sadržaja koji više odgovaraju luksuznim hotelima.

Đina Džinović uživa u vili.
Instagram 

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta.

Đina Džinović pokazala je detalje luks doma.
Instagram 

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem, kako zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio, a sve ovo često se može videti na objavama na mrežama mlade influenserke.

Đina Džinović uživa u raskoši svog doma.
Instagram 

Milica Pavlović

Milica Pavlović konačno uživa u svoja četiri zida u stanu na popularnoj lokaciji, nakon što je godinama živela kao podstanar. Šuška se da je za nekretninu na popularnoj lokaciji u naselju West 65 dala preko 300.000 evra, što nije iznenađenje ako se uzme u obzir da pevačica vredno radi, te da su njeni nastupi popunjeni do poslednjeg mesta. 

Milica je primetno pazila da svaki kutak u njenom domu bude posebno uređen, uz poseban nameštaj, boje i stil.

Na svom Instagramu povremeno se javlja iz svog stana, pa tako imamo priliku da vidimo kako izgleda kuhinja, spavaća soba, ali i kupatilo.

Nežni zavodljivi tonovi bež i braon dominiraju domom, a tu su i siva i bela, neizbežne kraljice minimalizma.

Posebno zanimljiva je žuta boja poda u dnevnoj sobi, kojom se postigao kontrast uz koji se odlično uklapaju drveni komadi nameštaja.

Nasuprot dnevnoj, kuhinja je zadržala svoje neutralne bele i sive tonove koji odišu luksuzom, a neobičan detalj su barske stolice dizajnirane sa belim geomertijskim linijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!