LUKSUZ SA POGLEDOM NA BOSFOR: Zavirite u stan Emine Jahović u kom uživa sa sinovima nakon razvoda 

Emina Jahović nije šteleda kada je uređenje njenog luksuznog stana u pitanju, a u nastavku teksta pogledajte kako izgleda.

Emina Jahović užasnuta je jer su sinovi sa televizije saznali da im se otac ženi.
ATA Images/Antonio Ahel 

Emina Jahović dugo je uređivala novi dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da ga lepa pevačica iskešira.

Ono što joj je posebno bilo važno jeste da je ušuškana i zaštićena od radoznalih pogleda i objektiva.

Emina neretko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu.

Dominiraju krem tonovi i bele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svetlosti.

Instagram Emina Jahović stan

Iako je pre pevačica živela sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrednoj preko 700.000 evra, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče.

Pevačica se u domu nije igrala ni sa mnogo boja. Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Ipak, najlepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina verovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

Kada je uređivala dom, pevačica kaže da je o svemu vodila računa.

- Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su sveće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručavanje i čaše za svaku priliku. Udobne i lepe posteljine kao i osvetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju- rekla je svojevremeno Emina.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši