Privatni život Emine Jahović već nekao vreme je u žiži javnosti, najviše zbog suđenja sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, kako je navela zbog neplaćenih alimentacija.

Iako je Mustafa podneo kontra tužbu i dokazao da je uredno sve plaćao, pevačica je sada ponovo ljubavni život dovela u centar pažnje.

Iako o svom privatnom životu ne govori javno, Emina je sada pokrenula nova šuškanja, a to je da u njenom životu postoji novi muškarac. Naime, ona je objavila fotografiju muškarca kojem se obratila emotivnim rečima i zbunila čitavu javnost.

Emina je na svom "Instagramu"objavila fotografiju Rašita Bagzibalija, markantnog Turčina koji je trenutno veliko ime u svetu mode i čestitala mu rođendan, nazvavši ga "dušo" .

novi decko emina jahovic
Instagram 

Iako je posle razvoda ljubavni život Emine Jahović bio predmet nagađanja, poznatno je da se pevačica zabavljala sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a po svemu sudeći izvesno je da je bivša Mustafina supruga opet srećna pored novog muškarca.

Iako je moguće da je u pitanju samo prijateljstvo, činjenica je da Emina nikada javno ne govori tako emotivno o nekom muškarcu, te je ovaj gest pokrenuo govorkanja da je možda baš Rašit njen novi dečko.

Ipak, vrlo je verovatno da su samo prijatelji ili da je neka poslovna saradnja na vidiku, sudeći po tome da je zgodni Turčin dizajner i ima svoju modnu liniju, međutim postoji i onaj deo javnosti koji smatra da se tu možda nešto više dešava između njih, što će vreme pokazati.

Instagram Emina Jahović